Kašers ar vīru taksometrā piedzīvojis nepatīkamu starpgadījumu (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Miņins un Kaspars Blūms-Blūmanis
Jānis Miņins un Kaspars Blūms-Blūmanis Foto: Ekrānuzņēmums

Kašers ar vīru nesen atgriezās no koša ceļojuma uz Islandi. Esot ārzemēs, pāris sajutuši mīlestību un brīvību, taču atgriežoties atkal saskārušies ar skarbo realitāti.

Jau ielidojot Latvijā, abus sagaidīja pirmais starpgadījums. Jānis šovā "Slavenības. Bez filtra" stāsta, ka abi iesēdušies taksī ar aizpildītiem apliecinājumiem, kas viņiem ļauj atrasties ārpus mājas pēc astoņiem vakarā, un taksists prasījis, vai viņi ir no vienas mājsaimniecības.

"Protams, pateicu, ka esam. Viņš prasīja, vai esam brāļi, bet atbildēju - nē, tas ir mans vīrs. Taksists paziņoja, ka to pašiem būs jāskaidro policijai," apgalvo Jānis.

Taksometra vadītāja attieksme abus tik ļoti apbēdinājusi, ka viņi pat cerējuši, ka taksi apturēs policija, lai pierādītu, ka vīriem ir tiesības būt kopā. "Žēl, ka neapturēja," nosaka Jānis, piebilstot: "Tas bija vienīgais, ko es gribēju, lai iesmērētu sejā kādam to savu papīru un teiktu - sorry, brauc tālāk."

Jau ziņots, ka vasaras sākumā multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis apprecējās ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Pārim to nācās darīt Dānijā, jo Latvijā viendzimuma laulības netiek atļautas.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu