Spraigā cīņā noskaidrots "Lauku sētas" uzvarētājs (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Breške
Kristaps Breške Foto: publicitātes

Piektdien, 12.novembrī, līdz šim emocionāli spraigākajā un fiziski sarežģītākajā finālā tika noskaidrots realitātes šova “Lauku sēta” uzvarētājs.

Apņēmības pilni finālā cīņu sāka Marta, Kristaps, Aivis, Iluta un Mārīte. 

Jau pirmajā uzdevumā “Instagram” zvaigzne Marta palika pēdējā un no cīņas izstājās.

Kad emocionālā Iluta uzzināja par Tarzāna nobrauciena trasi, viņa izplūda asarās - emocijas viņai liedza iespēju nostaigāt pa virvju trasi, un viņa, sevi nosaucot par lupatu, izstājās no “Lauku sētas” pavisam. 

"Lauku sētas" finālisti
"Lauku sētas" finālisti Foto: publicitātes

Arī Mārītei neveicās dārgumu meklēšanā upē, kur viņa pavadīja ļoti ilgu laiku, un tas nozīmēja, ka finālā tiksies Aivis un Kristaps. 

Aivis ar Kristapu abi tik ļoti vēlējās uzvarēt, ka gatavi bija uz visu. Iepriekš izbalsoto dalībnieku atbalstīti, abi devās izšķirošajā cīņā - Aivim radās sarežģījumi uzrāpties pa trosēm kokā, bet atbalstītājs Sandis viņu ļoti uzmundrināja, arī Viktorija, cerīgi turot īkšķus, lai gan daudzi citi atbalstīja tieši Kristapu.

Un palika vairs vien pēdējā cīņa pirms naudas balvas iegūšanas. Aivis ar Kristapu vienlaicīgi nonāca pie tradicionālā “Lauku sētas” fināla uzdevuma – īstās atslēgas atrašanas. Abi skrēja pēdējiem spēkiem, un īsto atslēgu lādes atvēršanai atrada Kristaps.

"Lauku sētas" uzvarētājs laimē kliedza, un kā nu ne, jo skaidri zina, ko darīt ar iegūto balvu - 9400 eiro.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu