Veselības likstu dēļ Elīna Gluzunova pārtrauc dalību šovā "Ģimene burkā" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Gluzunova
Elīna Gluzunova Foto: Ekrānuzņēmums

"Ģimene burkā" faniem gaidāms pārsteigums – dziedātāja Elīna Gluzunova veselības likstu dēļ pārtrauc dalību, bet viņas vietā stājas pāris, kuru skatītāji iepazina šovā "Lauku sēta".

Šovam "Ģimene burkā" pievienojas Aigars Kļavs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vada komandiera vietnieks, divu dēlu tēvs, un Evita Riekstiņa, grāmatvede, mamma diviem dēliem un meitai.

Aigars stāsta, ka piekrituši dalībai šovā, jo viņiem tagad ir, ko parādīt, - gatavošanās kāzām! Vīrietis ar "vēlmju burkas" palīdzību vēlas izkāpt no komforta zonas, bet Evita iecerējusi Aigaru mudināt vairāk iesaistīties abu attiecību problēmu risināšanā, jo viņš bieži neieklausās mīļotās ieteikumos, taču pie attiecībām ir jāstrādā.

Pāra kāzu datums pagaidām ir nolikts 2022. gada februārī. Aigars stāsta, ka abi savu īpašo dienu svinēs kādā pilī vai muižā un viņus laulās mācītājs. Evita vēlētos klusas kāzas tikai diviem, kamēr Aigars priekšroku dotu lielai ballītei ar vismaz 50 viesiem. Vai abiem izdosies rast kompromisu?

Šova "Lauku sēta" zvaigzne kāzās sapņo ieraudzīt mīļotā acīs īpašu skatienu un vēlas, lai šie skaistie mirkļi tiktu pienācīgi iemūžināti. "Es neesmu materiāliste, bet man ir svarīgi izskatīties skaistai un tikt pie glītām bildēm - mukšu projām, ja neredzēšu, ka Aigara acīs ir mirdzums! Es gribu, lai visi mūs tajā dienā apjūsmo un apbrīno, saka Evita.

Aigars zināja, ka Evita ir īstā, jau pēc viena kopā pavadīta mēneša: "Mums abiem jau iepriekš bijušas attiecības, un zinājām, ko meklējam šajās. Lai gan es biju gatavojies bildinājumam, arī Evita jau bija sajutusi mūsu saikni, jo rītā pēc lielā jautājuma viņa man pasniedza dzīvokļa atslēgu komplektu."

Daiļava no saderināšanās vislabāk atceras to, ka sirdsāķītis stingri turēja viņas rokas un neļāva aizskriet projām. Lai gan saka, ka pretpoli pievelkas, pāris atklāja, ka sagājuši kopā, jo viņus vienu otram piesaistījusi tieši abu līdzība.

Uz jautājumu par to, kā satiek abu bērni no viņu iepriekšējām attiecībām, Aigars un Evita saka - kā kuru reizi, taču nav nekas traks. Abi no šova gaida jaunus piedzīvojumus un izaicinājumus, turklāt ir interesanti paskatīties uz sevi no malas!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu