Par "TikTok" sensāciju kļūst sieviete, kura saņēma atraidījumu no randiņa partnera par savu apģērba izvēli (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@nikki.jabs

Par interneta hitu kļuvis vietnē "TikTok" publicēts video, kur sieviete izplūst asarās pēc tam, kad saņēmusi atraidījumu no randiņa partnera.

Mičiganā dzīvojošā Nikija Džebsa kļuvusi par "TikTok" slavenību pēc tam, kad saņēma atraidījumu no randiņa partnera par sava apģērba izvēli un tika aizsūtīta mājās ar taksi.

"Es pavadīju 40 minūtes, lai izveidotu grimu un satiktu viņa draugus un kolēģus viņa kompānijas svinīgajā atklāšanā," apgalvo Nikija, kura nesen kādā aplikācijā iepazinās ar Gregu.

Nikija regulāri sociālajos tīklos dalās ar saviem randiņu piedzīvojumiem, un, dodoties uz svinīgo atklāšanas pasākumu, bija tērpusies melnā saīsinātā jeb "crop" krekliņā ar garām piedurknēm un rozā biksēs. 

Taču Gregs neapstiprināja viņas izvēlēto tērpu. "Viņam bija kauns būt kopā ar mani šādā izskatā, tāpēc aizsūtīja mani mājās ar taksi un devās uz pasākumu bez manis," sāpinātā blogere atklāja saviem sekotājiem. 

"Esmu ļoti bēdīga, jo es tik daudz laika pavadīju, lai izskatītos skaisti, un viņš man vienkārši izsauc taksi. Kurš tā dara? Viņš mani piektdienas vakarā aizsūtīja prom kopā ar kaut kādu svešinieku," knapi valdot asaras, sacīja Nikija, kuras video saņēmis teju 8 miljonus skatījumu. 

Tāpat viņa piebilda, ka Gregs iepriekš teicis, lai Nikija uz randiņiem ierodas bez kosmētikas un bezpapēžu apavos.

Daudzi metās aizstāvēt sāpināto dāmu, sakot, ka viņa ir skaista un pelnījusi ko vairāk, uz ko viņa atbildēja: "Es esmu priecīga, ka izkļuvu no šīm attiecībām vien trīs nedēļu laikā, nevis pēc trim gadiem."

@nikki.jabs

Reply to @spinnyg I’ll be laughing soon I hope 💀

♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu