Foto ⟩ Pirmais ieskats Kambalas un Zuša šovā "Boksa akadēmija"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

29. novembrī pirmizrādi piedzīvos boksa šovs “Boksa akadēmija”, kurā Kaspara Kambalas un Kristapa Zuša komandu dalībnieki profesionālu treneru pavadībā tiks apmācīti, trenēti un sagatavoti noslēdzošajai cīņai ringā, kas būs skatāma televīzijas tiešraidē.

Dalībai šovā pieteicās vairāki simti dalībnieku, no kuriem pirmajās epizodēs tiks atlasīti desmit spēcīgākie, mērķtiecīgākie un vislabāk motivētākie censoņi, lai dotos uz nometni, kur par viņu prasmju pilnveidošanu rūpēsies Latvijas boksa spīdekļi Kaspars Kambala un Kristaps Zutis, savukārt atbildību par dalībnieku fizisko sagatavotību uzņemsies sasniegumiem bagātais spēkavīrs Raivis Vidzis.

Vadītājiem palīdzēs arī Latvijas labākie boksa treneri. Kā atzīst šova veidotāji, skatītājiem tā būs lieliska iespēja pārliecināties par to, ka boksā svarīgākais ne vienmēr ir fizisks spēks – tikpat lielu lomu spēlē mentālā sagatavotība un cīņasspars.

“Bokss Latvijā ir kļuvis par vienu no populārākajiem sporta veidiem, pateicoties tādiem vārdiem kā Mairis Briedis, Ričards Bolotņiks un Kristaps Zutis. Pasaulē bokss un cīņu sporta veidi ir sasnieguši augstāko atzīmi līdz šim, tāpēc vēlamies arī Latvijā piedāvāt kvalitatīvu saturu, ko pieprasa skatītāji,” pastāstīja šova producents Kristians Alhimionoks.

Šova dalībniekiem pieredzējušo mentoru uzraudzībā būs jāstājas pretī dažādiem psiholoģiskiem un fiziskiem pārbaudījumiem, kas ļaus noskaidrot prasmīgākos bokserus, kuri būs nopelnījuši iespēju spīdēt augstākā līmenī – fināla cīņā, ko demonstrēs tiešraidē. Iespējams, kādam ar dalību šovā tiks iezīmēts sākums daudzsološai karjerai profesionālajā boksā, jo uzvarētājiem būs iespēja noslēgt līgumu ar “101 Boxing”. Galvenais jautājums – vai jaunie talanti spēs izturēt spriedzi un uzstādītie pārbaudījumi viņus nenosūtīs nokautā?

“Panākumu pamatā ir iedvesma. Tā dod spēku saņemties un sasniegt jaunas virsotnes. Mēs gan jaunībā, gan rūdītākā vecumā meklējam autoritātes, kurām līdzināties, un manuprāt būtiski, lai šo cilvēku “svars” ir autentisks, nevis virtuāli radīta mirkļbirka. “Boksa akadēmija” vairāk kā jebkurš cits šovs šobrīd Latvijā dāvā skatītājiem īstus varoņus – vīrus, kurus cīņa ar sevi un šķēršļiem nekavē doties pretī mērķim un – uzvarai. Šis nav stāsts tikai par mūsu varoņiem, bet arī par visiem, kuri sekos viņu piemēram,” šova norisi raksturo tā režisore Aija Strazdiņa-Ratinska.

Šovam paredzētas astoņas sērijas, kuru laikā dalībnieki pierādīs sevi atlases kārtās, sparingos, treniņnometnē un ikdienas boksa treniņos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu