"Rīta Panorāmai" pievienojas jauna laika ziņu vadītāja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no YouTube/Latvijas Televīzija

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Rīta Panorāmas" komandai ir pievienojusies jauna laika ziņu vadītāja vārdā Ilze Kornete.

"Laika ziņās es nonācu, pateicoties Tomam Bricim. Patiesībā ceļš uz šejieni nemaz nebija tik viegls, jo es mēģināju pirms gada un tas bija neveiksmīgs mēģinājums. Tad atkal pēc kāda laika mani uzrunāja Toms un piedāvāja darbu Latvijas Radio. Pateicoties Tomam un Latvijas Radio, es uzsāku runas kursus, tad arī pēc kāda laika atkal mēģināju šeit, televīzijā. Šoreiz šis mēģinājums bija veiksmīgs," ceļu uz jauno amatu atklāj Ilze Kornete.

"Ja man ir jāsaka, kas ir tā esence, kas mani šeit vilina, tad tas noteikti ir tas, ka tāpat kā sinoptiķa darbā, tad arī šeit katra diena ir citādāka. Tas satraukums pirms ētera, visa rosība, kas valda no rītiem, kolēģu smaidi un joki palīdz pamosties. Tas nogurums, tas miegs kaut kādā veidā pazūd un viss aizmirstas. Pēc ētera ir ļoti laba sajūta. Tu jūties kā padarījis labu darbu un esi priecīgs.

Es domāju, ka labam laika ziņu moderatoram vispirms ir jāsaprot laikapstākļi, viņam tie ir jāizprot, viņam ir jāzina, par ko viņš runā un vienmēr jācenšas attīstīties un būt pēc iespējas labākam. Jā, es gribētu, lai manas laika ziņas ir interesantas," tā publiskotajā video vietnē "YouTube" "Latvijas Televīzijas" kontā saka Ilze Kornete. 

Atgādinām, ka 30. novembrī LTV laika ziņu vadītāja Ramona Salmiņa vietnē "Instagram" paziņoja, ka turpmāk vairs nebūs redzama TV ekrānos darba dienu rītos. 

""Rīta Panorāma!" Tas bija lielisks laiks un posms manā dzīvē! Kāpēc saku "bija", jo turpmāk darba dienu rītos nebūšu vairs redzama un dzirdama rīta ziņās, bet nekur nepazudīšu, vakara ziņās es joprojām stāstīšu par gaidāmajiem laikapstākļiem!" vietnē "Instagram" saviem sekotājiem atklāja Salmiņa.

Runājot par aiziešanas iemesliem, viņa raksta: "Kā jebkurā darbā, arī šajā bija daudz izaicinājumu, viens no tiem, celties 4:00, un es visu šo gadu laikā tā arī nepieradu pie agrās celšanās," rakstīja Salmiņa.

Nobeigumā viņa vēstīja, ka "Rīta Panorāma" viņai vienmēr saistīsies ar "lielisku pieredzi, fantastisku komandu, īstām emocijas, sajūtām un patiesu prieku būt kopā ar skatītājiem TV ekrānos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu