Foto ⟩ Ar ko šova "X Faktors" dalībnieki pārsteigs mūs pusfinālā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovakar pie skatītājiem nonāks jau piektā tiešraide - vērienīgā muzikālā šova "X Faktors" pusfināls.

Atlikušie četri "X Faktora" dalībnieki - Diona Liepiņa, Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis - pusfināla tiešraidē katrs izpildīs divas dziesmas. Tie divi dalībnieki, kuri saņems vismazāko skatītāju balsu skaitu, izpildīs glābējdziesmas, pēc kurām žūrija lems, kuram šova dalībniekam šovs būs beidzies vienu soli no fināla. Finālisti pusfināla tiešraidē izpildīs dziesmas no tādu mākslinieku un grupu repertuāra kā Bejonse, Ēriks Kleptons, Aminata, "The Lumineers" un daudzu citu.

"Manas šīs nedēļas dziesmas simbolizēs to, ka nevajag slēpt savu īsto "es". Jābūt tādam, kāds esi. Nevajag iespaidoties no apkārt esošajiem viedokļiem, kas bieži vien sagrauj mūsu iekšējo būtību. Nereti pielāgojamies videi, līdzko neesam vairs paši tādi, kādi esam. Saviem cīņu biedriem es vēlos novēlēt ceļu uz katra paša laimi," tā pusfināliste Diona Liepiņa.

Šova piektajā tiešraidē uz skatuves kāps arī trīs viesi. Divi no tiem būs dueti - Markus Riva un Samanta Tīna un grupa "Musiqq" ar žūrijas locekļa Marata Ogļezņeva piedalīšanos. Viens no vakara gaidītākajiem brīžiem, nenoliedzami, būs iemīļotā šova dueta "Bujāns" (žūrijas pārstāvji Reinis Sējāns un Intars Busulis) jaunās dziesmas pirmatskaņojums.

"Mums jau dziesma ir gatava. Jau šo svētdien pilnā sastāvā. Dziesma drīzumā arī parādīsies straumēšanas platformās. Šis ir mūsu piektais grupas hits, un nākamgad būs arī sestais, bet aiznākamgad – septītais. Albums pēc kādas desmitās dziesmas. Vēl mums ir vajadzīgi kādi pieci, seši gadi," tā par gaidāmo dziesmu un nākotnes plāniem saka "Bujāns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu