Foto un video ⟩ Šovā "X Faktors" uzvar Grēta Grantiņa (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 12. decembrī, notika šova "X Faktors" ceturtās sezonas fināls, kur par uzvarētāja titulu cīnījās Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Skatītāji lēma, ka 1. vietu iegūst Grēta Grantiņa! 

2. vietu ieņēma Viktors Buntovskis, bet 3. vietā palika Eduards Rediko.

Vakaru atklāja Eduards Rediko ar Maikla Džeksonu dziesmu "Man in the Mirror". Pēc tam sekoja Grētas Grantiņas priekšnesums -  "Queen" dziesma "Somebody To Love", savukārt trešais uzstājās Viktors Buntovskis ar "The Beatles" balādi "Yesterday".

Pēc tam dalībnieki uzstājās kopā ar kādu pazīstamu pašmāju grupu vai mākslinieku. Rediko izpildīja dziesmu "Maiga vara" kopā ar Aminatu, Grantiņa - kopā ar savu mentoru Intaru Busuli - "Miglas rīts", bet Buntovskis uz skatuves kāpa kopā ar grupu "Astro'n'out" un izpildīja "Dejot trakāk".

Savukārt "Superfinālā" Grantiņa dziedāja Maikla Džeksona un Džastina Timberleika kopdarbu "Love Never Felt So Good" bet Buntovskis - "Smile", ko izpilda Nat King Cole. 

Skatītājus šova "X Faktors" ceturtās sezonas finālā priecēja arī viesmākslinieku uzstāšanās. Uz skatuves kāpa “Prāta vētra”, Dons, kā arī Aija Andrejeva un “Very cool people”.

Jau vēstīts, ka uzvarētājs balvā iegūst 10 000 eiro un līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Fināls bija īpašs ar to, ka visi balsojumā iegūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai ”Eņģeļi pār Latviju”, kas šogad aicina palīdzēt 176 bērniem, kuru veselības uzlabošanai kopumā ir nepieciešami 373 217,32 eiro.

Video: Grētas Grantiņas priekšnesums "superfinālā"

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu