"Mīla kemperī" Ronalds par atraidījumu šovā: Mums bija arī pārāk liela vecuma starpība (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovā "Mīla kemperī" Ronaldam bija uzplaukušas romantiskas jūtas pret bruneti Elīnu. Pēc ceļojuma noslēguma abi apsprieda kopā piedzīvoto un vīrietis atzina, ka tomēr nav līdz galam apmierināts.

"To, ko es gribēju no šova, dabūju uz 50 vai 60 procentiem. Gribējās ne tikai ar čomiem tusēt, bet arī izbaudīt šo sievišķo pusi, neatkarīgi no tā, vai kaut kas sanāks vai ne. Kustība šajā virzienā bija nulle," sacīja Ronalds.

Elīna notikušo vērtēja šādi: "Rakstura ziņā viņš ir ļoti superīgs cilvēks. Viņš ir ļoti gudrs un zinošs un interesants, bet vairāk nospēlēja gan tas pirmais iespaids, gan viņa vizuālais tēls. Man vissvarīgākais ir šis pirmais brīdis un klikšķis. Es jau neskaitāmas reizes esmu teikusi, kāds ir mans tips, un tas nebija viņš. Ceru, ka neizskatīšos kā siržu lauzēja, jo es tāda nejūtos. Kā es sevi varu attaisnot? Ja nav, tad nav, ja ir, tad ir!"

Ronalds komentēja arī emocionāli grūto ceļojumu un Elīnas atraidījumu: "Elīna negribēja neko ne ar vienu. Mums bija arī pārāk liela vecuma starpība. Ir 101 iemesls, kāpēc mums nekas nesanāca. Negribēja. Negribēja ar mani. Nebija arī iespējas parādīt sevi tā, lai viņa gribētu. Līdz ar to es viņai neinteresēju."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu