Video ⟩ Džilindžers: Būt mīļotā cilvēka sāpju cēlonim manā gadījumā ir neizbēgami

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Plaši atpazīstamais teātra režisors Dž. Dž. Džilindžers intervijā EHR raidījumam "Manas dzīves superhits" atklāj, ka, vismaz viņa gadījumā, būt sāpju cēlonim attiecībās ir neizbēgami. Lai gan režisors cenšas šo paradumu mainīt, tomēr nākas atzīt, ka realitāte ir tāda, kāda tā ir.

Nav noslēpums, ka Dž. Dž. Džilindžers ir slavens ne vien ar savu radošo darbību, bet arī ar savas privātās dzīves epopejām, kas gadu laikā plaši apskatītas sabiedrības priekšā. Vairākas laulības, vairākas šķiršanās un visas no tā izrietošās sekas.

"Ir grūti, saglabājot sevi, nesāpināt citus un izpatikt otram – manā gadījumā tas ir ļoti komplicēti un sarežģīti,"

tā radio raidījumā "Manas dzīves superhits" atzīst Džilindžers.

Ja esot mijiedarbība un spēja saprasties, ja vari būt tas, kas esi, un nav nepieciešams sevī kaut ko mainīt, tad ir iespējama harmonija: "Domāju, ka pēdējā laulībā man tas izdodas, bet vēl ir sarežģīti."

Stāstot par savu pieredzi, režisors vēlreiz reflektē uz to, cik izaicinoši ir rast līdzsvaru kopdzīvē: "Tu esi, piemēram, labā kompānijā un aizdzeries līdz trijiem vai četriem naktī, atnāc mājās un sieviete ir neapmierināta - vai nu viņa to izrāda vai neizrāda; bet es jau neesmu skolnieks, kuram līdz pusnaktij jābūt mājās. Tā ir tāda emocionālā kaitināšana, to prasīt no cita."

Sarunu šova "Manas dzīves superhits" jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu