Graimsas jaunākais foto samulsina fanus - vai viņa gaida otro bērnu no Īlona Maska?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Īlons Masks un Graimsa
Īlons Masks un Graimsa Foto: AFP/SCANPIX

33 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Graimsa (Klēra Bušē) sociālajos tīklos publiskojusi foto, kas faniem liek prātot - vai viņa gaida otro bērnu no miljardiera, "Tesla Motors" un “SpaceX” dibinātāja Īlona Maska (50).

28. decembrī Graimsa vietnē "Instagram" publiskoja foto, kur šķietami redzama ar grūtnieces vēderiņu. 

Fani metās spekulēt, vai šī fotogrāfija varētu būt paziņojums par gaidībām, jo dziedātāja līdzīgā veidā paziņoja par pirmo grūtniecību 2020. gadā.

Tiesa, dziedātāja nav atbildējusi uz fanu jautājumiem un komentējusi runas par iespējamo grūtniecību.

Jau vēstīts, ka Graimsai un Maskam, kuri satuvinājās 2018. gadā, ir kopīga atvase - dēls X Æ A-XII, kurš nāca pasaulē 2020. gada maijā. Taču šā gada septembrī kļuva zināms, ka Graimsa un Masks ir pašķīrušies. 

Runājot par šķiršanos, Masks sacīja: “Lielākoties mans darbs SpaceX un Teslā prasa, lai es galvenokārt atrastos Teksasā vai ceļotu uz ārzemēm, un viņas darbs galvenokārt ir Lasvegasā. Klēra bieži atrodas pie manis, un mēs joprojām daudz laika pavadām kopā."

Savukārt Graimsa savā jaunākajā singlā "Player of Games" Graimsa dzied par to, kā bija iemīlējusies "lielākajā spēlmanī". "Bet viņš vienmēr mīlēs spēles vairāk nekā mani," dzied Graimsa. "Kuģo prom uz auksto kosmosa plašumu, pat mīlestība nevar tevi noturēt savā vietā," turpina dziedātāja, šķietami atsaucoties uz Masku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu