Reiks un Hatty "vēlas dzīvot dzīvi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reiks un Hatty
Reiks un Hatty Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 30. decembrī, reperis Reiks un Hatty jeb īstajā vārdā Artūrs Hatuļevs, kurš plašāk pazīstams ar dalību projektā "Milleny", nodod publikas vērtējumam jaunāko dziesmu "Dzīvo". Singlam tapis arī videoklips, kas filmēts Islandē.

Dziesmu sākotnēji veidoja Hatty taču, kad sadarbībai uzrunāja Reiku, diezgan ievērojami mainījās dziesmas skanējums. Par muzikālā pavadījuma pēcapstrādi jāpateicas Hatty draugam Rassell (Ruslans Kuksinovičs), pie kura tapa arī dziesmas ieraksts.

Šī singla galvenā doma ir dzīvot mirklim, nebaidīties riskēt un neizvēlēties vienmēr vieglāko ceļu.

“Ir jājūt pa kurām durvīm iet, bet kuras labāk paturēt ciet,”

saka Reiks.

Ideja par to, ka dziesmas videoklips taps Islandē, radusies spontāni. Tā ir ļoti eksotiska sala – valsts ar satriecošām ainavām, kas rada sajūtu, ka esi tikpat kā citā pasaulē. Reiks, kurš līdz šim Islandi apbrīnojis tikai no tālienes, atklāj: "Braucot uz filmēšanas vietām, bieži gribējās apstāties un vienkārši pavērot ainavas. Okeāns, ūdenskritumi, kalni, melnās pludmales un vietas, kur Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācija (NASA) trenē savus kosmonautus. Visi šie stāsti un tik neredzēti skati, tas viss radīja neaprakstāmi mistisku sajūtu, kas dažubrīd patiesi lika justies tā, it kā mēs atrastos uz citas planētas. Un vēl man atmiņā palikusi neaptverama brīvības sajūta, kāda radās, atrodoties Islandē. Tā lieliski ļāva aizmirst visu pārējo un pabūt mirklī."

Videoklipa operators Toms Auziņš stāsta, ka tāpat kā brauciens uz Islandi, arī videoklipa ainās viss noticis spontāni, tam nebija režijas.

"Tas bija kā piedzīvojums kopā ar draugiem, kuri kopā dodas uz pārsteidzošām vietām, nedomājot par to, kas viņus sagaida," tā Auziņš.

Viņš atklāj arī to, ka klipa uzņemšanas laikā noticis neparedzēts, amizants starpgadījums, kas ticis dokumentēts, vēlāk samontēts un ievietots sociālajos tīklos. "Tas bija atgadījums, kad Reiks, Hatty un filmēšanas grupa svētdienas naktī “iesprūda” pludmalē – nekurienes vidū un nevarēja izsaukt glābējus, jo tie atradās pārāk tālu," atceras Toms. 

Noskaties jaunās dziesmas video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu