Sanda Dejus par dzīves sapņiem: "Vienkārši iztēlojos, ka es būšu laimīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Sanda Dejus
Sanda Dejus Foto: publicitātes

Sandu Dejus var dēvēt par cilvēku orķestri. "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" viņa stāsta par saviem sapņiem, kam neesot nekāda sakara ar popularitāti vai atpazīstamību, bet gan ar darbu, ko patiesi mīl. Turklāt agrā celšanās darbadienu rītos, lai vadītu rīta raidījumu "Tik Tik Tik", ir īstena laime, ko vēlētos un spētu darīt tūkstoši, bet laimējies ir tieši viņai.

Taujāta par to, kādi bija viņas sapņi, vai tie bija saistīti ar aicinājumu uz radio, televīziju, Sanda stāsta, ka tagad ir grūti pateikt, kad tie jau ir piepildījušies.

"Konkrēti nekur neesmu pierakstījusi, un es vairāk vienkārši iztēlojos to, ka būšu laimīga. Tas apstāklis, ka tu vari apzināties laimi, tā ir tāda milzīga vērtība un ieguvums,"

tā Dejus.

Viņa skaidro, ka sapņiem ar popularitāti, atpazīstamību vai to, ka aicina uz radio, ir mazāka nozīme: “Tas ir mazāk svarīgi nekā tas, ka tu dari savu darbu, ko mīli, ka tu vari tiešām piedzīvot tik skaistu savu būšanu."

Sanda darbadienu rītos ir dzirdama raidījumā "Tik Tik Tik". Uz jautājumu, vai celties sešos no rīta ir laime katru dienu, Dejus norāda: "Tas nevienā momentā nav par celšanos sešos vai iešanu gulēt deviņos. Tas ir vairāk par to, kad sanāk darīt to, ko tu ļoti, ļoti vēlies, un par to vēl maksā." Viņa atzīst, ka uz šādu darbu nāktu arī par baltu velti. "Šis ir darbs, ko grib darīt tūkstoši un būtu spējīgi darīt tūkstoši. Tas, ka man ir tā laimējies, ka tas ir tas, ko es varu darīt, es esmu bezgala pateicīga par šo iespēju," tā Dejus.

Noskaties visu raidījumu "Ar dziesmu par dzīvi"!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu