Breidakam nezinot, Eilands pieteicis viņa dalību Eirovīzijas nacionālajā atlasē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/RalfsEilands

5. janvārī tika noskaidroti 16 dalībnieki, kuri izvēlēti dalībai Eirovīzijas nacionālajā atlasē, Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022”.  Pusfinālistu vidū ir arī mūziķa Ralfa Eilanda un humorista Kaspara Breidaka projekts "Mēs Jūs Mīlam". Tiesa, Breidaks par dalību konkursā neko nav nojautis.

Kā izrādās, Breidaku dalībai dziesmu konkursā pieteicis mūziķis Ralfs Eilands, kurš šogad ir autors veselām divām kompozīcijām - Lindas Rušenieces izpildītajai dziesmai “Pay My Own Bills” un jau minētā "Mēs Jūs Mīlam" dziesmai "Rich Itch". 

Strādājot studijā pie Rušenieces dziesmas kopā ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu, Eilandam ienākusi prātā doma radīt "vēl vienu gabalu, kas būtu labs veids, kā izāzēt Kasparu Breidaku".

"Kasparam neko nenojaušot, tika iesniegta “Rich Itch”, kur mans draugs tika pieteikts kā solists (labākais praktiskais joks šogad) Kad Kaspars saņēma zvanu par tikšanu Supernovā, viņš bija ļoti pārsteigts, lai arī ātri saprata, kurš varētu būt izspēlējis ar viņu šādu gājienu… Sazvanījāmies, izsmējāmies un vienojāmies, ka dziesmu izpildīs “Mēs Jūs Mīlam”," sociālajos tīklos atklāj Eilands. 

"Skatīsimies, kā tas viss tālāk mutēs, vēlams, ja neviens no mums nav uz skatuves..." nobeigumā intrigu atstāj Eilands.

Kā zināms, Breidaks 2. janvārī paziņoja, ka ar ģimeni devies pusgadu ilgā ceļojumā. 

Jau ziņots, ka dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” pusfinālā izvēlēti 16 dalībnieki, kuri jau pēc mēneša – 5. februārī – televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Vēl vienu pusfinālistu no 10. līdz 14. janvārim interneta balsojumā būs iespēja izvēlēties skatītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu