Video ⟩ Kaspara Kambalas sieva Olga uzmirdz pašmāju boksa šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai saliedētu komandu, Kaspars Kambala ar uzaicinājis ciemos pie sevis un sievas Olgas puišus kopā ar savām otrajām pusītēm. 

"Ārpus tās zāles ir jābūt kaut kādam cilvēciskam kontaktam, ir jāsaprot tas cilvēks," uzskata Kaspars, tādēļ pieņēmis lēmumu uzaicināt pie sevis savas komandas dalībniekus.

Komanda neformālā gaisotnē baudīja sarunas un picu.

Ciemiņus uzņēma arī Kaspara sieva Olga, kura par vīra dalību šovā izteicās šādi: "Kaspars jūtas fantastiski, jo tas ir viņa, viņš ir vadonis, viņam tas ir vajadzīgs, un viņam tas ļoti labi sanāk! Man ir prieks par manu vīru, ka es viņu redzu citā statusā!"

Jau ziņots, ka līdz finālam, kas notiks 15. janvārī, atlikusi vairs tikai viena epizode, kurā noskaidrosies arī fināla formāts. Tad dalībniekiem būs sevi jāpierāda uz lielās skatuves televīzijas skatītāju priekšā. Fināla cīņas būs organizētas pēc labākās grandiozo boksa pasākumu prakses. Cīņas vadīs bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis, savukārt skatītāji tās vēros profesionālu boksa komentētāju pavadībā. Pasākumu papildinās Latvijā pazīstamu mūziķu priekšnesumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu