Pēc 16 gadu kopdzīves šķiras aktieru pāris Momoa un Boneta

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisons Momoa un Līza Boneta
Džeisons Momoa un Līza Boneta Foto: AFP/SCANPIX

Vienam no romantiskākajiem Holivudas mīlasstāstiem pienācis gals - par šķiršanos paziņojis aktieru pāris Džeisons Momoa (42) un Līza Boneta (54). 

"Mēs visi esam izjutuši šā transformācijas laika spiedienu un izmaiņas... Attīstās revolūcija, un mūsu ģimene nav izņēmums... (..) Dalāmies ar mūsu ģimenes ziņām, ka mūsu laulības ceļi šķiras," teikts pāra kopīgajā paziņojumā. 

"Mīlestība starp mums turpinās, attīstās tā, kā tā vēlas. Mēs viens otru palaižam vaļā, lai kļūtu par to, par ko mēs mācāmies kļūt..." raksta pāris, noslēdzot ierakstu ar aicinājumu "dzīvot lūgšanā, lai mīlestība uzvar".

Pāris iepazinās 2005. gadā kādā džeza klubā un apprecējās 12 gadus vēlāk - 2017. gadā.

"Kad man bija astoņi gadi, es redzēju [Lizu] televīzijā, un teicu: "Mammīt, es gribu viņu!" Momoa atzina raidījumā "The Late Late Show". "Es nodomāju - es tevi vajāšu visu mūžu, un es tevi dabūšu."

Momoa un Boneta savu pirmo kopīgo atvasi - meitu Lolu sagaidīja 2007. gadā. Dēls Nakoa Volfs piedzima gadu vēlāk. Tāpat Momoa palīdzēja audzināt Bonetas meitu, aktrisi Zoju Kravicu no viņas iepriekšējās laulības ar mūziķi Leniju Kravicu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu