Pārcelta Eirovīzijas uzvarētāju "Måneskin" turneja; nenotiks arī izpārdotais Rīgas šovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Måneskin
Måneskin Foto: Vyacheslav Prokofyev/Vyacheslav Prokofyev/TASS

Grupas "Måneskin" šā pavasara turneja, kuras laikā 14. martā bija paredzēts koncerts Arēnā Rīga, tiek pārcelta uz 2023. gadu, vēsta organizatori "L Tips Agency".

Kā paskaidro grupas menedžments, joprojām nestabilās epidemioloģiskās situācijas un katrā Eiropas valstī atšķirīgo ierobežojumu dēļ diemžēl uzstāšanās plānotajā kvalitātē nav iespējams īstenot.

Måneskin komentārs:

"Sveiciens visiem!

Mums jāatvainojas jums, bet koronavīrusa dēļ esam spiesti pārcelt visu turneju. Mums tiešām ļoti žēl. Mēs daudz strādājām pie šīs tūres sagatavošanas un viss bija tai gatavs, taču diemžēl pēdējo dienu laikā ienāca sliktas ziņas par pasākumu vietu ietilpību un tamlīdzīgi.

Mēs nevaram garantēt, ka visi koncerti notiks, jo katrā valstī ir savi noteikumi, un tie, protams, mums ir jāievēro, jo mūsu koncertiem ir jānotiek pilnīgā drošībā visiem. Mēs ļoti, ļoti atvainojamies un ceram jums pēc iespējas ātrāk paziņot jaunos datumus. Paldies par pacietību un atbalstu, mēs visi esam kopā šajā situācijā, tāpēc mums vienkārši ir jāpagaida, bet mēs atgriezīsimies, zvēram, un tas būs vēl labāk. Mēs jūs mīlam!”

Patlaban noris darbs pie datumu pārplānošanas, un tie tiks izziņoti ne vēlāk kā 1.martā. Jebkurā gadījumā, visas iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajā koncerta datumā, un nekādas papildu darbības nav jāveic.

Eirovīzijas uzvarētāji un par globālu mūzikas fenomenu kļuvusī itāļu grupa Måneskin ir pirmā itāļu grupa, kas ar divām kompozīcijām iekļuva Lielbritānijas singlu topa desmitniekā, un tikai otrā grupa Eirovīzijas vēsturē, kuras vēl cita dziesma iekļauta ASV Billboard 200 topā.

"Måneskin" oficiāli dibināta 2016. gadā, lai gan daži grupas biedri bija pazīstami jau vidusskolas laikā. Vokālists Damiano, basģitāriste Viktorija, ģitārists Tomass un bundzinieks Ītans satikās un pēc Viktorijas, kurai ir dāņu izcelsme, ierosinājuma izvēlējās nosaukumu Måneskin jeb “mēnesgaisma” dāniski.

Grupas skanējumā saklausāms vairāku – roka, hiphopa, popa, regeja, fanka u.c. stilu apvienojums, ko papildina emocionālais Damiana balss tembrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu