Latviju Eirovīzijā pārstāvēs "Citi zēni" (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

2022. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēs grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad".

Jau ziņots, ka 12. februārī LTV konkursa "Supernova 2022" finālā 11 pretendenti sacentās par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Itālijas pilsētā Turīnā.

Konkursa "Supernova 2022" finālā uzstājās "Inspo" ar dziesmu "A Happy Place", Aminata ar dziesmu "I'm Lettting You Go", Linda Rušeniece ar dziesmu "Pay My Own Bills", "Mēs jūs mīlam" ar dziesmu "Ritch Itch", Elīna Gluzunova ar dziesmu "Es pabiju tur", "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad", "Bermudu divstūris" ar dziesmu "Bad", "Bujāns" ar dziesmu "He, She, You & Me", Miks Galvanovskis ar dziesmu "I’m Just a Sinner", Raum ar dziesmu "Plans" un Miks Dukurs ar dziesmu "First Love".

Pusfināla barjeru nepārvarēja Beatrise Heislere ar dziesmu "On the Way Home", Katō ar dziesmu "Promises", Markus Riva ar dziesmu "If You're Gonna Love Me", Patriks Peterson ar dziesmu "Can't Get You Outta My Head", apvienība "The Coco'nuts" ar dziesmu "In And Out of the Dark" un Zelma ar dziesmu "How".

Finālā skatītāju īsziņu un telefonbalsojuma rezultātus saskaitīja kopā ar žūrijas balsojuma rezultātiem.

Konkursa "Supernova" mērķis ir atrast spožu mākslinieku un populārās mūzikas skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Izlozē noskaidrots, ka 2022. gada Eirovīzijā Latvijas dziesma izskanēs pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Krievija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls - 14. maijā.

Intervija ar grupas "Citi zēni" līderi Robertu Memmēnu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu