"Zelta mikrofona" ceremoniju vadīs Mārtiņš Spuris un Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Spuris un Markus Riva
Mārtiņš Spuris un Markus Riva Foto: Ģirts Raģelis

Jau 26. februārī plkst. 20.40 kanālā TV3 labākajiem pašmāju mūziķiem dažādās kategorijās tiks pasniegtas Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" statuetes. Balvu pasniegšanas ceremonijas starmešu gaismā būs ne tikai mūziķi, bet arī jaunie vadītāji, kuri iekarojuši skatītāju sirdis populāros šovos – muzikālā šova "Balss maskā" vadītājs un rīta raidījuma "900 sekundes" ētera personība Mārtiņš Spuris un vērienīgā muzikālā šova "X Faktors" vadītājs Markus Riva.

Jaunie vadītāji savos iepriekš vadītajos šovos ir izcēlušies ar dažādiem spilgtiem priekšnesumiem, bet, kā sola ceremonijas producenti, – abu vadītāju sākuma iznāciens būs grandiozākais un grūtākais Latvijas TV vēsturē. Mārtiņš Spuris un Markus Riva pārņems stafeti no iepriekšējiem ceremonijmeistariem Mārtiņa Dauguļa un Kaspara Breidaka, kuri vadījuši ceremoniju pēdējos trīs gadus. Vadītājs ar vislielāko "Zelta mikrofons" vadīšanas pieredzi ir Andris Freidenfelds (Fredis). Katrs vadītājs ceremonijā ir ienesis sev atbilstošu stilu un humoru, radījis atmosfēru un gaisotni, kas raksturīgs vienīgi "Zelta mikrofons" šovam.

"Gaidu šo notikumu ar lielu prieku, tādēļ, ka šo ceremoniju skatos jau kopš bērnības, un tas Latvijā ir viens no lielākajiem muzikālajiem pasākumiem.

Man ir liels gods un prieks to vadīt! Šis varētu būt pat tāds kā sapņa piepildījums – no skatīšanās bērnībā līdz tā vadīšanai šogad. Man prieks, ka vadīšu ceremoniju kopā tieši ar Mārtiņu (Spuri), jo savā ziņā esam līdzīgi – mēs ļoti labi viens otru saprotam, mums ir līdzīga humora izjūta un dzīves uztvere," stāsta jaunais ceremonijas vadītājs Markus Riva.

"Kad saņēmu uzaicinājumu, tas bija viens no tiem brīžiem dzīvē, kur ar prātu ir mazliet grūti aptvert to, kas tikko notika. Pēc dažām minūtēm šis mirklis pārvērtās priekā, kas mijās ar lielu atbildības sajūtu. Ar Marku (Rivu) katrs esam vadījuši divus dažādus šovus, un esmu ļoti patīkami satraukts, ka varēsim būt uz vienas skatuves, liekot mūsu abu pieredzes kopā, lai aizvadītu brīnišķīgu ceremoniju," stāsta jaunais ceremonijas vadītājs Mārtiņš Spuris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu