Vampīri un raganas. Ar trešo sezonu atgriežas seriāls "Raganu atklājums"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Raganu atklājums"
"Raganu atklājums" Foto: publicitātes

Britu fantāzijas seriāls "Raganu atklājums" (Discovery of the Witches) šoziem piedzīvos grandiozu noslēgumu ar trešo sezonu.

Seriāla trešā sezona no sestdienas, 19. februāra, būs skatāma arī "LMT Viedtelevīzijā". Ar ko beigsies aizliegtā mīla starp raganu un vampīru un vai citām būtnēm lemts turpināt savu eksistenci cilvēku pasaulē, atklās vērienīgā britu seriāla krāšņā un dramatiskā pēdējā sezona.

Kad seriāls "Raganu atklājums", kas veidots pēc rakstnieces Deboras Hārknesas romānu triloģijas, pirmoreiz nonāca pie skatītājiem, daudzi fantāzijas filmu mīļotāji atzina – ja pasaulslavenā vampīrdrāma "Krēsla" (Twilight) būtu rakstīta un uzņemta pieaugušo auditorijai, tad tā izskatītos tieši šādi.

Krāšņajā Oksfordas pilsētvidē rosās dažādas nešpetnas un fantastiskas radības, kas cenšas padarīt neiespējamu mīlas stāstu starp Diānu Bišopu - raganu, kura cenšas atbrīvoties no burvestību pārpilnās dzimtas valgiem, un pusotru tūkstoti gadu vecu vampīru, vārdā Metjū Klērmonts. Kuri abi kādas sakritības dēļ kļuvuši par… Oksfordas universitātes mācībspēkiem 21. gadsimtā.

"Raganu atklājums"
"Raganu atklājums" Foto: publicitātes

Brīnumu un briesmu pilnais mīlestības stāsts ved ceļojumā ne tikai pa pasaules skaistākajām vietām – epizodes filmētas arī Kārdifā, Londonā, Ņujorkā, Venēcijā un citur, bet arī laikā, padarot seriālu par īstu kārumu vēsturiskās fantāzijas cienītājiem.

Senā vampīra Metjū lomā iejuties britu aktieris Metjū Gūds (Matthew Goode), kurš par lomu seriālā "Kronis" (Crown) nominēts prestižajai "Emmy" balvai, savukārt kopā ar filmas "Imitācijas spēle" (The Imitation Game) komandu ieguvis Palmspringsas starptautiskā kino festivāla balvu labākajam aktieru ansamblim.

"Raganu atklājums"
"Raganu atklājums" Foto: publicitātes

Savukārt "raganu pret pašas gribu" Diānu attēlo austrāliešu aktrise Terēza Palmere (Teresa Palmer), kura guvusi atpazīstamību vairākās šausmu filmās, tostarp saņēmusi "Pusaudžu izvēles balvu" (Teen Choice Award) par spilgtāko šausmu ainu filmā "Mans draugs zombijs" (Warm Bodies).

Seriāla trešās sezonas reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu