Ar kolorīto latgalieti Margaritu priekšgalā pie skatītājiem atgriežas šovs "Ķibeles mūsmājās"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šovs “Ķibeles mūsmājās” agriežas ar jaunu sezonu, taču ar tiem pašiem iemīļotajiem vadītājiem - par sirdsmieru un patīkamu noskaņu attiecībās rūpēsies juriste Ieva Brante, kārtību skapjos, plauktos un pagalmā ieviesīs Margarita Kolosova, bet stilu un stāju uzlabos Aleksandrs Pavlovs.

Talkā ņemot simtiem radošu ideju, labestīgu humoru un vienkāršu attieksmi pret dzīvi, šova vadītāji viesosies pie ģimenēm visā Latvijā, lai ar saviem padomiem stiprinātu un palīdzētu, ja gadījusies ķibele. Superkomanda palīdzēs tikt galā ar mīlas likstām un meklēs otrās pusītes vientuļajiem, uzšķils romantiku attiecībās, kur tā zudusi, palīdzēs vecākiem un bērniem atrast ceļu vienam pie otra un dos pat vērtīgus padomus jaunajiem uzņēmējiem. 

Situācijas, kuras steigs risināt šova eksperti, ir gana dažādas. Komanda gan dosies palīgos jaunam pārim pilnveidot andelēšanās iemaņas un padarīt savu mājražošanas uzņēmumu zināmu plašākā apkaimē, gan TV skatītājiem ļaus uzzināt, kā šobrīd dzīvo “Caur ērkšķiem uz…” iepazītā dumpiniece Laura Caune. Viņa vēlas atstāt bijušo pagātnē, pilnveidoties un atrast sevi, taču vīrs Edgars tai pašā laikā jūt, ka pāris atsvešinās. Vai ekspertu komandai izdosies atjaunot kaisles dzirksti attiecībās, kurā tā apdzisusi tik ļoti, ka laulātie guļ atsevišķi, bet būtisks strīdu iemesls ir Lauras vēlme dienēt armijā?

Ar “Ķibeles mūsmājās” starpniecību otro pusīti meklēs kolorītais pasākumu vadītājs un viens no Latvijas zināmākajiem Ziemassvētku vecīšiem – Ainārs Ašaks, kurš jau vairākus gadus ir “iestrēdzis” brīva vīrieša statusā. Kamēr Aleksandrs Pavlovs dalīsies noslēpumos, kā ar apģērbu uzlabot Aināra tēlu, muzikālā Margarita noorganizēs viņam dziedāšanas nodarbību pie pazīstamā baritona Naura Indzera. Bet vai izdosies atrisināt arī “mīlas jautājumu?”

Tāpat skatītājus gaida satikšanās ar spilgto “Lauku sētas” zvaigzni Magoniņu, kura vēlas uzlabot attiecības ar dēlu pusaudzi, tiecoties gūt lielāku uzticību. Anita pa dzīvi cīnās viena un kaut kur šajā skrējienā pazaudējusi sievišķību, tāpēc modes eksperts Pavlovs steidz palīgā, veidojot jaunu vizuālo tēlu ar apģērbu, savukārt Ieva Brante, sadzirdējusi varones alkas pēc uzticama dzīvesdrauga, organizē dāmai randiņu ar šarmantu un iedvesmojošu vīrieti. Interesanti, vai abu starpā uzšķilsies arī dzirkstele?

Ko redzēsiet “Ķibeles mūsmājās” pirmajā sērijā?

“Ķibeles mūsmājās” jaunās sezonas pirmajā sērijā Aleksandrs Pavlovs, Margarita Kolosova un Ieva Brante dodas uz Talsiem, kur palīdzība nepieciešama Agnesei un Jānim. Agnese studē medicīnu un grib pierādīt, ka arī ar dabīgām metodēm daudz ko var izdarīt sava izskata labā. Abi mīlas balodīši ir ļoti darbīgi, nepārtraukti izdomā kādu jaunu biznesa ideju – viņi gatavo marinējumus, kūpinājumus un tējas, tomēr ar tirgošanos nesokas tik labi, kā gribētos. Laukos dzīvojot, darba netrūkst – vistu kūts jāceļ, darbnīca jāuzlabo – tā nu laika kopābūšanai neatliek. Aleksandrs sāk plānot, kā palīdzēt jaunajiem mājražotājiem izcelties ar savu produkciju. Talsu tirgū top paraugstends, lai tirgotāju vidū jaunpienācējus labāk pamanītu, un pircēju tiešām netrūkst. Agnese vēlas popularizēt sejas fitnesu un ir to jau mēģinājusi, taču atsaucība nebija pārāk liela, tāpēc Margarita noorganizējusi Talsu tautas namā sejas jogas nodarbību. Ieva, kā ierasts, rūpējas par attiecību atsvaidzināšanu - viņa pamanījusi, ka mājās ir pirts, tāpēc abiem laiks iet pirtī, kur viņus gaidīs putu masāžas rituāls. Vai tik romantiski sievišķīgā gaisotnē jūtas uzplauks no jauna?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu