22 gadu vecumā pēc cīņas ar "iekšējiem dēmoniem" mūžībā devusies austrāliešu soctīklu zvaigzne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/w1nona_/

5. martā 22 gadu vecumā mūžībā devusies austrāliešu dziedātāja un soctīklu zvaigzne "Lil Bo Weep". 

Skumjo vēsti apstiprinājis jaunās sievietes tēvs, rakstot, ka viņa cieta no garīgās veselības problēmām. 

"Nedēļas nogalē mēs zaudējām manas meitas dzīvību cīņā pret depresiju, traumu, posttraumatiskā stresa sindromu un narkotiku atkarību. Viņa smagi cīnījās ar saviem iekšējiem dēmoniem, tāpat kā visi tie, kuri bija līdzās viņai. Bet viņa vairs nespēja cīnīties pretī, un mēs viņu zaudējām. Kā viņas tēvs es esmu lepns par viņu, viņa ir mans varonis, mana meita un mans labākais draugs, ko es tik ļoti mīlu. Viņai vairs nesāp," teikts tēva paziņojumā. 

"Lil Bo Weep", kuras īstais vārds ir Vinona Liza Grīna, 2015. gadā ar segvārdu "monikers" sāka publicēt mūziku vietnē "SoundCloud". Viņas populārākās dziesmas ir "not ok but its ok", "Sorry" and "CODEPENDENCY". Viņas pēdējais ieraksts vietnē "Soundcloud" bija pusotru minūti gara dziesmu ar nosaukumu "PTSD", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē posttraumatiskais stresa sindroms.

Dziedātājas un soctīklu zvaigznes fani izteikuši līdzjūtības un atklāja, kā viņas mūzika iespaidojusi viņu dzīvi. Viens fans rakstīja: "Tava mūzika palīdzēja man pārdzīvot mentāli grūtākos brīžus manā dzīvē."

Savukārt kanādiešu dziedātāja Alise Glāsa savā "Twitter" kontā rakstīja: "Dusi mierā! Izdzirdot "i wrote this song 4 you" es uzreiz iemīlējos tavā mūzikā. Man ir ļoti žēl, ka tev nācās ciest."

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu