Šons Penns par tikšanos ar Zelenski: Viņš mani iespaidoja un aizkustināja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ukrainian Presidential Press Service/Handout via REUTERS

Holivudas aktieris Šons Penns vēl nesen atradās Ukrainā, filmējot dokumentālo filmu par Krievijas iebrukumu. Nu aktieris atklāja, kā noritējusi tikšanās ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, vēsta ziņu medijs "Independent".

Šons Penns uzslavējis Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski par viņa drosmi un pašaizliedzību Krievijas noziedzīgā uzbrukuma laikā. Aktieris ticies ar Zelenski dienu pirms iebrukuma un kara pirmajā dienā.

Savā pirmajā intervijā pēc kara zonas pamešanas Penns atklāja, kā noritējusi tikšanās. 

"Es nezinu, vai viņš saprot, ka ir dzimis šim visam. Bija skaidrs, ka es atrodos kā nozīmīga klātbūtnē. Viņš atspoguļoja tik daudzus ukraiņus - drosme, mīlestība un cieņa, kas izstaro no šā vīrieša, ir kas pilnībā jauns mūsdienu pasaulē," sacīja Penns. 

Penns ne tikai slavēja Zelenski un veidu, kā viņš ir apvienojis ukraiņu tautu, bet arī piebilda: "Viņš mani bezgalīgi iespaidoja un aizkustināja, un es baidos par viņu un Ukrainu."

Viņš stāstīja, ka piedzīvotais un redzētais viņam ir salauzis sirdi, un skaidroja, ka šis karš atstās spēcīgu ietekmi uz pārējo pasauli.

Atgādinām, ka Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska birojs ar Ukrainas vēstniecības starpniecību izplatīja paziņojumu, slavējot aktieri, kurš "ieradās Kijevā, lai ierakstītu visus notikumus, kas šobrīd notiek Ukrainā, un pastāstītu pasaulei patiesību par Krievijas iebrukumu Ukrainā".

"Šons Penns ir viens no tiem cilvēkiem, kas šodien atbalsta Ukrainu, esot Ukrainā. Mūsu valsts ir viņam pateicīga par šādu drosmi un vaļsirdību," teikts paziņojumā.

Paziņojumā arī teikts, ka Penns demonstrē drosmi, kuras pietrūcis daudziem citiem, jo īpaši dažiem Rietumu politiķiem.

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu