Supermodele Bella Hadida atklāj, ka 14 gadu vecumā veikusi plastisko operāciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bella Hadida
Bella Hadida Foto: EPA/Scanpix

Amerikāņu supermodele Bella Hadida (25) pirmo reizi komentējusi runas, ka viņa mākslīgi uzlabojusi savu izskatu. 

Hadida izdevumam "Vogue" apstiprināja, ka viņai veikta deguna uzlabošanas operācija, kad viņai bija vien 14 gadi. Taču šo lēmumu viņa nožēlo vēl šobaltdien. "Es vēlētos, kaut būtu saglabājusi savu senču degunu," viņa paskaidroja. "Es domāju, ka es būtu ar to saaugusi."

Taču, neraugoties uz pieņēmumiem, ka modele veikusi virkni citu skaistuma uzlabošanas procedūru, piemēram, acu pacelšanu, zoda uzlabošanu, Hadida atklāj, ka nekas no tā nav patiesība. "Cilvēkiem šķiet, ka es pilnībā izmainīju savu seju vienas fotogrāfijas dēļ, kur, būdama pusaudze, esmu "pufīga". Esmu diezgan pārliecināta, ka jūs neizskatāties tā, kā izskatījāties 13 gados, vai ne? 

Es nekad neesmu lietojusi fillerus. Pieliksim šīm baumām punktu.

Man ar to nav problēmu, bet filleri vienkārši nav mans," intervijā atklāj Hadida.

"Ikviens, kurš domā, ka esmu "pacēlusi" savas acis - tā saucas sejas līmlente! Vecākais triks, kāds vien pastāv. Man ir šis viltvārža sindroms, kad cilvēki man lika justies tā, it kā es neko no tā neesmu pelnījusi. Cilvēkiem vienmēr ir, ko teikt, bet man jāsaka, ka es vienmēr esmu tikusi pārprasta savā nozarē un apkārtējo cilvēku vidū," nosaka Hadida.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu