Foto ⟩ Mālpilī atklāta izstāde "Skulmju zīmē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mālpilī atklāta mākslinieku Otto Skulmes, Martas Skulmes, Džemmas Skulmes darbu izstāde ”Skulmju zīmē”
Mālpilī atklāta mākslinieku Otto Skulmes, Martas Skulmes, Džemmas Skulmes darbu izstāde ”Skulmju zīmē” Foto: Gunta Zīverte

Ceļā uz Valentīna Skulmes simtgadi, Mālpils Kultūras centra izstāžu zālē nupat atklāta Mālpils novadnieku un vienas dzimtas mākslinieku Otto Skulmes, Martas Skulmes un Džemmas Skulmes darbu izstāde "Skulmju zīmē". Aplūko foto no atklāšanas!

Izstāde tapusi sadarbībā ar mākslas mecenātiem Zuzānu ģimeni, kuri Mālpils Kultūras centram no savas kolekcijas deponējuši septiņas Oto Skulmes ainavas un Artūru Dimiteru (jaunāko), kurš izstādei atvēlējis Džemmas un Martas Skulmes darbus.

Izstāde apskatāma Mālpils kultūras centrā līdz 12. maijam. Savukārt 22. un 23. aprīlī Mālpils Kultūras centrā tiks rādīts koncertuzvedums "Valentīns Skulme 100 vēstulēs" par godu aktiera Valentīna Skulmes 100 gadu jubilejai.

Foto: Mālpilī atklāta mākslinieku Otto Skulmes, Martas Skulmes, Džemmas Skulmes darbu izstāde.

Valentīna Skulmes stāstu stāstīs aktieri Katrīne Pasternaka un Juris Kalniņš, mīms Andris Apinis, dejotāji Egija Abaroviča un Reinis Rešetins, pianisti Roksana Tarvide un Kaspars Bumbišs, kā arī Mālpils Kultūras centra amatierteātris "Vēji".

Koncertzveduma radošo komandu veido režisors Kārlis Anitens, māksliniece Anitra Bērziņa un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs vai elektroniski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu