Meiteņu mīlulis Harijs Stailzs atgriežas ar jaunu singlu no maijā gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu mūziķis, "Grammy" balvas laureāts Harijs Stailzs nācis klajā ar jaunu singlu un videoklipu "As It Was" no gaidāmā jaunā albuma "Harry’s House", kas tiks izdots 20. maijā.

Mūzikas video dziesmai “As It Was” tika uzņemts pirms mēneša Londonā, un tā veidošanā Stailzs sadarbojies ar "Grammy" balvas nominēto ukraiņu režisori Tanu Muino. 

"Strādāt kopā ar Hariju bija viens no maniem sapņiem, jo viņš ir mans mīļākais izpildītājs," atklāj režisore. 

"Filmēt viņu bija saldi-rūgta pieredze, jo sākotnēji tā bija mana laimīgākā diena mūžā, bet tad otrajā filmēšanas dienā sākās karš un manā valstī Ukrainā iebruka krievu karaspēks. Jūs varat iedomāties, kādas emocijas bija filmēšanas laikā. Es un mana komanda no Ukrainas ielikām tik daudz mīlestību, veidojot šo video, un jūs paši to tagad varēsiet redzēt. Šo mūzikas video es nekad neaizmirsīšu un tagad varu ar prieku doties pensijā," tā Muino.

"Harry’s House" ir Stailza trešais solo studijas albums, kas seko 2019. gadā izdotajam godalgotajam albumam “Fine Line”. Jaunā albuma 13 dziesmas tika ierakstītas no 2020. līdz 2021. gadam dažādas lokācijās - Anglijā, Losandželosā un Tokijā.

Noskaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu