Artis Dvarionas jeb Lapsene: šajā vecumā jākoncentrējas uz to, kas pašam ir svarīgi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Artis Dvarionas (Lapsene)
Artis Dvarionas (Lapsene) Foto: publicitātes

Latvijas mūzikas pasaulē pēc 12 gadu pauzes ar jaunu un skanīgu skatuves vārdu Lapsene un dziesmu "Tukšpauris" atgriezies ētera personība, dziedātājs un dīdžejs Artis Dvarionas. "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" viņš stāsta par savu nākotnes ceļu, vērtībām un meklējumiem gan mūzikas lauciņā, gan privātajā dzīvē.

"Manu nākotnes ceļu, to skaidrību ir izgaismojuši pēdējie pieci gadi," stāsta dziedātājs, "Dzīvē ir bijuši dažādi klupieni, es daudz ko esmu analizējis. Ļoti daudz kas manā dzīvē ir noticis varbūt ne tā, kā es to būtu vēlējies. Tas ir devis zināmas mācības. Ja kādreiz cilvēki runāja par to, ka dzīve ir īsa, ka dzīve ir jādzīvo, man tas gāja gar ausīm. Tagad man kaut kā neiet tas gar ausīm un es saprotu, ka šajā vecumā tev ir jāsāk koncentrēties uz to, kas tev pašam patiešām ir svarīgi."

Taujāts par to, kas viņam ir svarīgi, Dvarionas nešaubās, ka nesen iznākusī jaunā dziesma un ziņa par jauno skatuves vārdu ir tās lietas, kas ir svarīgas.

"Tā ir mūzika," saka dziedātājs. Tomēr tikpat svarīga ir privātā dzīve.

"Privātās dzīves lomā mēs visi meklējam sirdsmieru. Mēs meklējam to ģimeniskuma sajūtu, mēs alkstam pēc ģimenes.

Daudziem izdodas ģimeni nodibināt savlaicīgi, un viss ir kārtībā, visi ir laimīgi. Citiem neizdodas, tad mēs ieskatāmies sevī,"

norāda Dvarionas.

Viņam pēdējo piecu gadu laikā izdevies saprast savus iekšējos kompleksus, kas, iespējams, traucējuši nonākt līdz skaistam formātam: "Es vēl mācos, uz to vēl eju, bet, protams, ka mana iekšējā, dabīgā vilkme ir laimīga ģimene, un es ceru, ka es uz to eju.” Tāpat Dvarionas atzīst, ka sapratis – svarīgākais nodarboties ar to, kas sagādā prieku. Viņa gadījumā tā ir radošā pasaule paralēli ģimenei: "Es gribu vairāk to radošumu likt lietā. Darbs radio ir lielisks radošais darbs, bet man šo 12 gadu laikā, kamēr es klusēju mūzikas jomā, pietrūka šī šķautne – būt uz skatuves, un tā radošā puse, jo tā dod pavisam kaut ko citu."

Noskaties visu raidījumu "Ar dziesmu par dzīvi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu