Latvijas "TikTok" zvaigzne saņēmusi prestižu apbalvojumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ar spilgtiem priekšnesumiem un pasaulslavenu sportistu, mūziķu, aktieru un citu zvaigžņu klātbūtni aizvadīta prestižā "Nickelodeon Kids' Choice Awards 2022" ceremonija, kur starp apbalvojumu saņēmējiem atrodams arī Justines Martinsones vārds, kura Latvijā plašākam lokam pazīstama kā sociālo tīklu satura veidotāja @jushkapadrushka.

Krāšņo ceremoniju, ko vadīja šova iCarly zvaigzne Miranda Kosgrova (Miranda Cosgrove) un Nacionālās futbola līgas (NFL) superzvaigzne Robs Gronkovskis, papildināja mūziķu Kid Cudi un Džeka Harlova priekšnesumi, kā arī vairāku citu zvaigžņu piedalīšanās. 

Neskatoties uz iespaidīgajiem šova elementiem, par galveno ceremonijas daļu kļuva "Nickelodeon" apbalvojuma jeb "blimp" piešķiršana bērnu un jauniešu iecienītākajām slavenībām, seriāliem, filmām un citu kategoriju favorītiem.

Starp tādiem pasaulslaveniem vārdiem kā Zendaija, Toms Holands, Skārleta Johansone, Ariana Grande, Eds Šīrans, Billija Ailiša, Džastins Bībers, Adele un citiem apbalvojuma ieguvējiem, uzmirdzēja arī Latvijas pārstāve Justine Martinsone, kura triumfēja kategorijā “Latvijas mīļākais influenceris”.

Tā bija pirmā reize, kad prestižās ceremonijas vēsturē Latvija kļuvusi par tās sastāvdaļu, papildinot jau ierastās starptautiskās kategorijas.

Justine Martinsone ir sociālo tīklu zvaigzne, kura pirms gada sāka filmēt video ar dažādām ēdienu receptēm un recenzijām. Viņas video diezgan ātri piesaistīja citu lietotāju interesi un gada laikā sekotāju skaits sasniedza jau teju 60 tūkstošus, no kuriem liela daļa ir arī bērnu un jauniešu auditorija.

“Tas bija neizsakāms gods tikt nominētai "Nickelodeon Kids Choice Awards" kā "Latvijas mīļākais influenceris", jo īpaši tad, ja Latvija ir iesaistīta šajā balvas pasniegšana ceremonijā. Jūtos pagodināta, ka esmu balvas ieguvēja - ēdienu gatavošana man sagādā ļoti lielu prieku. Ļoti novērtēju, ka maniem sekotājiem patīk mans radītais saturs. Vēlos pateikt sirsnīgu paldies "Nickelodeon", "Go3" un saviem atbalstītājiem, kuri par mani balsoja!” priecīgo ziņu komentē Justine Martinsone.

No Latvijas apbalvojumam kategorijā “Mīļākais influenceris” bija izvirzīti četri kandidāti. Neskaitot Justini, uz apbalvojumu kandidēja arī Dārta Dejus, Martins Bergšteins un Airita Kodorāne.

"Nickelodeon", kas darbojas jau 42. gadu, ir pasaulē populārākais bērnu izklaides zīmols. Tas izveidojis daudzveidīgu, globālu biznesu, izvirzot bērnu intereses pirmajā vietā. Zīmols ietver televīzijas programmu veidošanu un ražošanu ASV un visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu