Populara ukraiņu influencere pārcēlusies uz Rīgu pie mīļotā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/sofia_stuzhuk

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kurai vietnē "Instagram" ir 5,3 miljoni sekotāju, pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pārcēlusies uz Latviju.

Stužuka, kura sociālajos tīklos nebija aktīva kopš februāra beigām, nu saviem sekotājiem atklāj, ka atrodas Rīgā.

"Ukrainā notiek karš jau trešo mēnesi. Pirms diviem mēnešiem mēs ar bērniem izgājām no mūsu mājām. 24. februārī Krievija iebruka Ukrainā. Tajā dienā es pamodos no sprādzieniem un draugu zvaniem, kuri teica: "Karš ir sācies." Asarām acīs es zvanīju mīļotajam, ko man darīt... No sākuma viņš teica, ka man ar bērniem nekavējoties jāaizbrauc. Pēc dažām stundām man rakstīja un zvanīja paziņas, lai es savācu visu nepieciešamo, paņemu bērnus un pametu Kijivu, jo man bija jāglābjas - uzturēšanās bija kļuvusi bīstama.

Man bija ļoti grūti pieņemt šo lēmumu, taču drīz vien es sapratu, ka tas ir pareizākais, ko varu darīt," atklāj Stužuka.

Viņa sakravājusi visu dzīvi divos koferos un ar saviem trim bērniem, asistenti un vēl divām sievietēm pametusi Kijivu. "Mēs braucām uz Rīgu četras dienas (tagad mēs dzīvojam Latvijā - nezinu, uz visiem laikiem vai tomēr atgriezīsies mājās). 35 stundas braucu bez miega ar trim nogurušiem un satrauktiem bērniem. 12 stundas uz robežām, draudi, tukšas riepas, piecas stundas miega mašīnā, pie benzīntanka.

Tās bija visellišķīgākās četras dienas manā mūžā.

Tās man radīja nervu sabrukumu, un joprojām piedzīvoju panikas lēkmes," šausminošo pieredzi atklāj Stužuka.

Viņa turpina: "Bet mums izdevās aizbēgt, esam dzīvi, veselīgi (nu, gandrīz) un drošībā - tā ir vissvarīgākā lieta. (..) Vienā brīdī es zaudēju visu - manu māju, mašīnu, manu "Instagram" lapu, uzņēmumu... Es zinu, ka daudzi šī kara laikā ir piedzīvojuši zaudējumus. Bet tas, ko mēs esam ieguvuši, ir bailes no nezināmā. Tikai cerība un ticība var pielikt punktu šim visam."

Viņa atklāj, ka Rīgā "būvē savu dzīvi no jauna". "Esmu kopā ar mīļoto, mani vecāki un tuvinieki joprojām atrodas Kijivā, es lūdzos par viņiem katru dienu. Bet daudzi no maniem draugiem devās uz nekurieni.

Es dzīvoju normālu ģimenes dzīvi. Bez auklītēm, bērnudārza, apkopējām, vecvecākiem... Es gatavoju, tīru, mazgāju, izšķiru bērnu strīdus vismaz 100 reizes dienā. Dzīve ir apgriezusies kājām gaisā," tā Stužuka.

Atgādinām, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Sofija Stužuka, kura arī ir populāra influncere, šā gada sākumā atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu