Liepājas koncertzāle Muzeju naktī izgaismosies krāsās un piedāvās nakts ekskursijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Liepājas koncertzāle
Liepājas koncertzāle Foto: publicitātes

Pēc divu gadu pārtraukuma Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" atkal atvērs durvis "Muzeju nakts" apmeklētājiem, piedāvājot iesaistīties īpašās nakts aktivitātēs. Sestdien, 14. maijā, no plkst. 22.00 līdz 01.00 interesentiem būs iespēja baudīt izgaismotās koncertzāles skatus, doties bezmaksas nakts ekskursijās gidu pavadībā, aplūkot izstādi, kā arī izmantot īpašus piedāvājumus koncertzāles rīkotajiem pasākumiem.

Koncertzāle apmeklētājiem piedāvās īpašas nakts ekskursijas gidu pavadībā. Nakts laikā koncertzāles telpas tiks krāšņi izgaismotas, iezīmējot gan ekskursiju maršrutu, gan citas nozīmīgas vietas koncertzāles publiskajā zonā. Ekskursiju laikā interesentiem būs iespēja ne tikai ieraudzīt koncertzāli no jauna skatpunkta, bet arī dzirdēt aizraujošu stāstu par šo Liepājas kultūras pērli. Ekskursijas tiks piedāvātas bez maksas trīs dažādos laikos: plkst. 22.00, plkst. 23.00 un plkst. 24.00; ekskursijas ilgums 30 minūtes.

Ārpus ekskursiju norises koncertzālē būs pieejamas arī citas aktivitātes. Ikviens aicināts aplūkot naksnīgi izgaismotās koncertzāles vaibstus, baudīt muzikālu atmosfēru un aplūkot dizaina biroja "H2E" izstādi "Iz-aicinājums" mākslas telpā "Civita Nova". Pasākuma laikā būs atvērta arī kafejnīca "Čello" 1. stāvā un restorāns 7. stāvā, no kura pavērsies ainavisks skats uz izgaismotās koncertzāles arhitektūru.

Tāpat kā iepriekšējos gados, "Muzeju nakts" ietvaros ikvienam būs iespēja iegādāties biļetes uz Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" organizētajiem pasākumiem par pazeminātu cenu – 7,00 eiro. Biļetes būs pieejamas visas dienas garumā "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, interneta vietnē www.bilesuparadize.lv un koncertzāles informācijas centrā. Biļetes ar īpašo cenu būs pieejamas ierobežotā daudzumā.

Plašāka informācija par aktuālo piedāvājumu būs pieejama notikuma dienā "Lielā dzintara" mājaslapā www.lielaisdzintars.lv.

Liepājas šī gada "Muzeju nakts" moto ir "Mostamies rītdienai", mudinot ikvienu uz pamošanos pēc divu gadu lielas snaudas, pavasarīgu rosību un pozitīvu skatu nākotnē. Akcijā piedalīsies ievērojams skaits Liepājas izglītības, kultūras, tūrisma un citu iestāžu pārstāvju. Interesentiem bezmaksas pasākumos būs iespēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, baudīt mūziku un mākslu, ļauties naksnīgām maltītēm, iepirkties, doties ekskursijās, un izmantot citus "Muzeju nakts" īpašos piedāvājumus. Papildu informācija par "Muzeju nakts" norisēm Liepājā pieejama mājaslapā www.liepajasmuzejs.lv/lv/lm/, bet par aktivitātēm koncertzālē www.lielaisdzintars.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu