"Laika ceļotāja sieva" - jauns romantisks seriāls par ceļošanu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laika ceļotāja sieva"
"Laika ceļotāja sieva" Foto: HBO

Jau 16. maijā pie skatītājiem nonāks ASV izklaides milža HBO jaunākais seriāls "Laika ceļotāja sieva" ("The Time Traveler's Wife").

Seriāls, kas būs skatāms "LMT Viedtelevīzijā", veidots pēc Odrijas Nefenegeras romantiskā zinātniskās fantastikas romāna ar tādu pašu nosaukumu, sešu sēriju garumā atklājot neparastu mīlestību, ko iekļauj neticamas laika cilpas.

Galvenajās lomās – Roze Leslija (Rose Leslie) un Teo Džeimss (Theo James).

Spožu britu seriālu, tostarp "Doctor Who" un "Sherlock" scenārija autors Sīvens Mofats (Steven Moffat) šoreiz ķēries pie romantisku stāstu cienītāju iemīļotā romāna "Laika ceļotāja sieva", kas vienu ekranizāciju jau piedzīvojis pilnmetrāžas filmas formātā, taču tagad adaptēts seriāla specifikai. Stāsts ir par laulību, kuras galvenā problēma ir… ceļošana laikā.

"Laika ceļotāja sieva"
"Laika ceļotāja sieva" Foto: HBO

Sešu gadu vecumā Klēra satiek savu mūža nākamo mīlestību Henriju, kurš kā ceļotājs laikā ir ieradies no nākotnes. Pēc četrpadsmit gadiem, kad skaista rudmate bibliotēkā sastop Henriju, kurš stāsta, ka pazinis viņu visu savu dzīvi, sākas maģiska romantika, kas ir tikpat sarežģīta kā Henrija mēģinājumi izskaidrot savu stāvokli. Sešās stundu garās sērijas stāstā, kas ir pretrunā laika likumiem un loģikai, prasmīgi ieauž mīlestības, zaudējuma, laulības un arī izdzīvošanas tēmas.

Klēras lomā iejūtas apburošā skotu aktrise Rouza Leslija, kuru skatītāji jau iemīļojuši daudzpusīgo lomu dēļ, tostarp seriālos "Troņu spēle" (Game of Thrones), "Dauntonas abatija" (Downtown Abbey), "Vigil" un citos. Savukārt Henriju attēlo Teo Džeimss, kurš plašāku atpazīstamību guva pēc galvenās lomas atveidošanas pusaudžu distopijā "Citādie" (Divergent).

"Laika ceļotāja sieva"
"Laika ceļotāja sieva" Foto: HBO

Seriāla reklāmas rullītis:

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu