Slavenības uz oglēm: Katō gatavo grilsiera un ķirštomātu iesmiņus

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu vēsu, atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar dziedātāju Katō grilēsim halloumi siera un ķirštomātu iesmiņus.

Katō gatavošanai izmantoja halloumi sieru, ķirštomātus un olīveļļu. Pēc sagatavošanas iesmiņi tika apbrūnināti grilā, līdz siers ieguva apetītlīgi zeltainu garoziņu, un pasniegti grieķu labākajās tradīcijās -  ar sulīgām olīvām, medu, laima sulu un aromātiskām piparmētru lapiņām.

FOTO: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Katō gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Kato gatavo halloumi siera un ķirštomātu iesmiņus.

Raksts tapis sadarbībā ar Heineken.

Uz augšu
Back