Septembrī Rīgā uzstāsies Verka Serdjučka

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Verkas Serdjučkas koncerts Andrejsalā no iepriekš izziņotā 21. augusta tiek pārcelts uz 17. septembri.

No organizatoriem neatkarīgu iemeslu dēļ 21. augustā plānotais Verkas Serdjučkas koncerts Wondersalā tiek pārcelts uz 17. septembri.

Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas jaunajā koncerta datumā - 17. septembrī. Ja pārceltajā koncerta datumā biļešu īpašniekiem nav iespējams apmeklēt koncertu, var pieteikties naudas atmaksai, vēršoties "Biļešu Servisā".

Kā iepriekš ziņots, Rīgā mākslinieks ieradīsies pilnā sastāvā kopā ar savu grupu un publikai tiek solīts šovs, kas neļaus sēdēt mierā ne mirkli. Koncertšovs būs aizraujošs gan tiem, kuri labi zina Verkas repertuāru, gan tiem, kuri dziesmas dzirdēs pirmo reizi.

Verkas Serdjučkas koncertiem raksturīgais krāšņais populāro hitu, humora un pārsteigumiem bagātas dzīvās uzstāšanās sajaukums ir iemesls, kādēļ mākslinieks jau 30 gadus pulcē daudzskaitlīgu auditoriju pasaules prestižākajās hallēs un arēnās.

"Wondersalas" skatītāji pirmo reizi varēs dzirdēt slavenā "Eirovīzijas" hita jauno versiju, kas kopš 2022. gada 24. februāra skan tikai kā "Dancing Russia Goodbye".

Daļa no biļešu pārdošanas ieņēmumiem tiks ziedoti, lai palīdzētu cietušajiem Ukrainā.

Koncerta organizatori aicina apmeklētājus neģērbties pārāk biezās kārtās, norādot: jo mazāk drēbju, jo labāk - būšot tiešām karsti. Iepriekšpārdošanā biļetes iespējams iegādāties “Biļešu serviss” platformā un kasēs.

Kā iepriekš stāstīts, "Wondersala" ir jauna un episka koncertnotikumu vieta galvaspilsētā - Andrejsalā. Iespaidīgā "Wondersalas" skatuve, kas sniedzas teju 10 metru augstumā, 22 metru garumā un 14 metru platumā, atrodas pašā Daugavas krastā, Andrejsalas industriālās gaisotnes un neatkārtojami skaistu saulrietu ieskauta. Pasākumu laikā teritorijā ir pieejams "Wondersalas" restorāns ar ēdieniem un dzērieniem, kā arī izbūvēta milzīga arkveida telts, kas ļauj patverties no nelabvēlīgiem laika apstākļiem un turpināt skatīties koncertu. Teritorijā iespējams pulcēt līdz pat 10 tūkstošiem lielu auditoriju, nodrošinot atbilstošu infrastruktūru apmeklētāju ērtībai, labsajūtai un dzīvespriekam.

Foto: ieskats "Wondersala" koncertdzīvē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu