FOTO ⟩ "Prāta Vētra" apbur Jelgavu un atklāj šīs vasaras koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupa "Prāta vētra" sestdien, 23. jūlijā, Jelgavā aizsāka koncerttūri "Gads bez kalendāra". TVNET bija devies iemūžināt enerģisko leģendārās grupas uzstāšanos.

Visos koncertos kā īpašais viesis pirms "Prāta vētras" uzstāsies Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu "Shipsea", lai kopā ar pavadošo mūziķu grupu izstāstītu savu pieredzes stāstu kontrastiem bagātā mūzikas valodā.

"Prāta vētra" koncerta programmā iekļāvusi gan klausītāju jau iemīļotas grupas melodijas, gan arī jaunā albuma "Gads bez kalendāra" dziesmas ar mūsdienu tautas mūzikas grupas "Tautumeitas" piedalīšanos.

“Nav labāka veida būt noderīgiem šajā laikā, kā tikai darot to, ko protam vislabāk, – spēlējot savu mūziku. Šovasar brauksim uz Jelgavu, Valmieru, Ventspili, Daugavpili un Rīgu, lai koncertētu un atkal tiktos ar saviem klausītājiem pēc trīs gadu pārtraukuma. Tas nav bijis tikai “Gads bez kalendāra”, ir izdzīvots posms, kas uz ierastām lietām liek skatīties pilnīgi citādi. Mēs ticam, ka šie koncerti mūs saliedēs, dos cerību un atkalsatikšanās prieks iedvesmos mūs visus jaunam cēlienam,” pauž Prāta Vētras komanda.

Vasaras koncertturnejā “Gads bez kalendāra” būs iespēja atbalstīt tos, kuru mājas izpostījis karš. Ukraiņi, kurus uz Latviju atvedušas bēgļu gaitas, ir koncertu goda viesi un var tos apmeklēt bez maksas. Ieeja koncertos ir iespējama, uzrādot Ukrainā izdotu derīgu personu apliecinošu dokumentu.

Koncertos skanēs jau iemīļotas grupas melodijas un jaunā albuma dziesmas, piemēram, “Muzikālā banka 2021” laureāte “Tur, kur Dieva kamanas slīd”, 2021. gada radio hits “Karuseļi” un citas dziesmas kopā ar īpašajiem viesiem.

Nākamie koncerti notiks vēl četrās Latvijas pilsētās:

  • 30. jūlijā Valmierā, Dīvaliņa pļavās;
  • 6. augustā Daugavpilī, stadionā “Lokomotīve”;
  • 13. augustā Ventspilī, Reņķa dārzā;
  • 20. augustā Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu