Latvijas mūzikas zvaigznes uzstāsies Zelta Mikrofona laureātu koncertā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Zelta Mikrofona" laureātu koncerts – jau 26. jūlijā
"Zelta Mikrofona" laureātu koncerts – jau 26. jūlijā Foto: Publicitātes foto

Jau šajā otrdienā, 26. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Zelta Mikrofona laureātu koncertā uz vienas skatuves kāps Latvijas populārās mūzikas lielākās zvaigznes. Viņu koncerti ir izpārdoti, viņu dziesmas dungojam kā savējās.

Šī būs unikāla iespēja redzēt aizņemtos mūziķus vienkopus, jo papildkoncertu šādā zvaigžņotā sastāvā nav iespējams noorganizēt.

Koncertā ar lielākajiem hitiem un svaigākajiem pirmatskaņojumiem uzstāsies: “Prāta Vētra”, Laima Vaikule, “Instrumenti”, Intars Busulis, “Dzelzs Vilks”, "Astro'n'Out", “The Sound Poets”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rakovska, OZOLS, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, ansis, Evija Vēbere, BŪŪ, “Citi Zēni”, “Knīpas un knauķi”.

Pasākumu vadīs Mārtiņš Spuris un Markus Riva.

Uz skatuves ar īpaši sagatavotiem priekšnesumiem kāps arī viesi - “Zelta Mikrofons” dažādu laiku posmu vadītāji: Fredis, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze.

Zelta Mikrofona laureātu kopā sanākšana ir iespējama, pateicoties lieldraugiem “Elektrum”, SIA “Zaļā Josta” un AS “Lido”. Koncerta TV ieraksts top sadarbībā ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu