Maestro komentē Maksima Galkina parodiju par sevi: "Viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Krievu humorista Maksima Galkina uzstāšanās Latvijā, šķiet, nav atstājusi vienaldzīgu nevienu - komiķis saņēmis daudz atzinīgu vārdu gan par latviešu valodas prasmēm, gan jokiem, arī no Maestro Raimonda Paula.

Maksima Galkina koncertā viens no īpašajiem viesiem bija Maestro Raimonds Pauls, kurš sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" neslēpa sajūmu par Krievijas skatuves mākslinieka uzstāšanos:

"Tā bija bauda divu stundu garumā."

"Nē, es nezināju, ka viņš ir mācījies valodu. Apbrīnojami! Nu ir acīm redzami, ka tas, kas grib, tas to var izdarīt," uzsver Maestro. Viņš atzīst, ka Galkins ir īsts talants: "Tā bija bauda divu stundu garumā. Mēs kaifojām par viņa uzstāšanos. Apbrīnojami – vienam divas stundas noturēt publikas uzmanību!" 

Viņš neslēpa apbrīnu par izstrādāto koncerta programmu un repertuāru: "Viss bija ļoti pārdomāti un gaumīgi, nebija falši. Paldies Maksimam Galkinam par uzstāšanos un uzdrošināšanos."

Taujāts, vai bija apmierināts ar Galkina parodiju par sevi, Pauls smaidot atbildēja: "Jā, viņš acīmredzot pamatīgi mani ilgāku laiku ir vērojis. Parodija par mani bija izdevusies. 

Es gan pēc koncerta ar viņu vēl satikos un atļāvos pateikt, ka viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā. Galkins jokus saprot, viss ar to kārtībā," uzsver Pauls.

Jau ziņots, ka krievu humorista Maksima Galkina uzstāšanās Dzintaru koncertzālē burtiski uzkarsēja internetu - cilvēki rakstīja atzinīgus vārdus komiķim, kā arī uzteica viņa latviešu valodas zināšanas.

Foto: viesi ierodas uz Maksima Galkina uzstāšanos

Atgādinām, ka Galkins publiski paudis stingru nostāju, ka ir pret Krievijas sākto karu. Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 9. augusta numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu