Olgai Kambalai Turcijā atsaka veikt plastisko operāciju (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, uzņēmēja Olga Kambala devās uz Turciju veikt deguna plastisko operāciju un uzlabot krūšu formu. Taču brīdi pirms gulšanās zem skalpeļa ārsts paziņojis, ka operācija nenotiks. 

Olga kopā ar vīru Kasparu Kambalu kopā devās uz Turciju un jau bija iekārtojusies klīnikas palātā un soļa attālumā no operācijas, kad palātā ienāca ārsts un lūdza vīru iziet, lai ārsts aprunātos ar Olgu "zem četrām acīm". 

"Es biju pilnīgi gatava, jau biju sagatavojusies operācijai, un tad atnāca ārsts," Olga stāsta.

Kaspars, gaidot aiz durvīm, sapratis uzreiz: "Tur kaut kas nebūs."

Pēc konsultācijas Olga atklāj: "Man ir viena niere. Analīžu rezultāti nav tik labi. Ārsts saka, ka šajā klīnikā nav iespējams veikt operāciju. Mums vajag slimnīcu, nevis klīniku. Ārsts ir ar mieru man taisīt operāciju, bet, tā kā šī klīnika ir maziņa, šeit nav vajadzīgā aprīkojuma, ja nu gadījumā ar mani kaut kas notiek..."

"Protams, nepatīkami, bet labi, ka tā, - nevis es uz galda nomirtu, man paceltos asinsspiediens un tad mani glābtu, un tad būtu sērija "Slavenības. Bez filtra", kā es nomiru uz operāciju galda," ironiska ir Olga.

Dodoties prom no klīnikas, Kaspars Olgu mierināja: "Es jau teicu, ja viņam kaut kas nepatiks, viņš pateiks, nevis uzmetīs tevi uz operāciju galda un griezīs."

Par sliktajiem analīžu rezultātiem Olga dzirdējusi jau iepriekš, taču neesot domājusi, ka tas kaut kā varētu ietekmēt gaidāmo operāciju: "Es jau maijā biju pie dakteres, un viņa man teica, ka viņai nepatīk manas analīzes. Vienīgā rekomendācija bija - vairāk dzert ūdeni."

Olga neslēpj sarūgtinājumu par sistēmu Turcijā: "Tā sistēma ir jocīga. Tu jau esi gatavs, pārģērbies operācijai, bet pēc tam vienkārši tev pasaka: "Atvaino, kaut kas nav kārtībā, nekas nenotiks." Man labāk patiktu, ja vispirms būtu iespēja pakonsultēties."

Efektīgā sieviete neslēpj, ka zemapziņā jutusi, ka kaut kas nebūs labi, vēl pirms lidojuma. Ārsts gan ieteicis divas citas slimnīcas, kur viņa varētu griezties. Olga vien nosaka: "Iespējams, būs jābrauc atkal."

Jau ziņots, ka Olga Kambala pagājušā gada nogalē publiski izteica vēlmi izmainīt savu ķermeni - uzlabot krūšu formu un veikt rinoplastiku. Šī nebūtu pirmā reize, kad Kambala skaistuma vārdā gultos zem skalpeļa.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu