Svētku diena "Troņu spēles" faniem: "Pūķa nama" pirmizrādi būs iespējams skatīties latviešu valodā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Gandrīz 200 gadus pirms Dinerīsas dzimšanas Tārgārjeni bija viena no varenākajām Vesterosas dzimtām, kas pakļāva pūķus un citus karaļu namus cīņā par Dzelzs troni. Sekojot seriāla “Troņu spēle” (Game of Thrones) pārsteidzošajiem panākumiem, izklaides satura līderis HBO laiž klajā jaunu pēc rakstnieka Džordža R. R. Mārtina fantāzijas grāmatu sērijas “Dziesma par ledu un uguni” (A Song of Ice and Fire) motīviem tapušu seriālu “Pūķa nams” (House of the Dragon). Pirmizrādi seriāla pirmā epizode piedzīvos 22. augustā, LMT Viedtelevīzijā tā būs pieejama teju vienlaicīgi ar pasaules pirmizrādi, turklāt jau ar tulkojumu latviešu valodā.

“Seriāls “Pūķa nams” ir viens no gaidītākajiem 2022. gada HBO seriāliem. Tas veidots kā priekšstāsts HBO grāvējam “Troņu spēle”, kura pēdējo sēriju HBO kanālos noskatījās vairāk nekā 13 miljoni cilvēku un kopējais skatītāju skaits astoņās sezonās pārsniedza 44 miljonus cilvēku 173 valstīs. HBO kā mūsdienu izklaides satura līderis skatītājiem piedāvā televīzijas saturu “lielā ekrāna” kvalitātē, ar katru jaunu produktu pārsteidzot auditoriju, un esmu pārliecināta, ka arī jaunais seriāls “Pūķa nams” būs patiešām vērienīgs un aizraujošs izklaides produkts gan no stāsta, gan vizuālās realizācijas viedokļa, un uzrunās ne tikai fantāzijas žanra cienītājus, bet arī plašāku publiku ” norāda LMT Viedtelevīzijas satura vadītāja Anna Rozenvalde.

Seriāla “Pūķa nams” pirmajā sezonā paredzētas desmit epizodes. Filmēšana tika sākta 2021. gada pavasarī, lielākā daļa ainu uzņemtas Lielbritānijā, arī seriāla galvenajās lomās lielākoties redzami britu aktieri, tostarp britu neatkarīgā kino zvaigzne Padijs Konsidīns (Paddy Considine), kurš saņēmis neskaitāmas balvas gan kā aktieris, gan režisors, Mets Smits (Matt Smith), kuru skatītāji iepazinuši seriālos “Dakteris Kas” (Doctor Who) un “Kronis” (The Crown), Olīvija Koka (Olivia Cooke), kas guva īpašu atzinību par lomu filma “Spēle sākas” (Ready Player One) un velsietis Rīss Īvans (Rhys Ifans), kura otrā plāna lomas bijušas visplašākajā spektrā sākot no romantiskās drāmas “Notinghila” (Nottinghill) līdz burvju pasaules dīvainim Harija Potera sāgā un radioaktīvai ķirzakai Zirnekļcilvēka franšīzē.

Noskaties seriāla kacekli!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu