Gaismā nākušas detaļas par aktiera Egona Dombrovska šķiršanos no sievas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Liepājas teātra aktieris Egons Dombrovskis nu jau astoņus gadus nedzīvo kopā ar sievu, taču publiski šī informācija iepriekš netika afišēta, atklāts jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā.

Kā izrādās, aktieris un viņa bijusī sieva nedzīvo kopā jau kopš 2014. gada, taču pašlaik Egonam Dombrovskim ir attiecības ar sievieti, ar kuru viņš mitinās Raiskumā.

Kā vienu no galvenajiem iemesliem abu laulības iziršanai Evita min bijušā vīra neuzticību.

"Precoties neko par to nezināju un pēc tam neticēju. Tikai vēlāk pie sevis domāju – vāks, zeme atveries, kas tas tāds?! Viņam jau sen pirms Raiskuma ir bijušas dāmas...

Puisis, tā sakot, ir ar vērienu. Viņam patīk dzīvot tā, kā viņš grib. Bet viss ir normāli," sacīja Evita. Viņa neslēpj, ka esot informēta arī par Egona jauno simpātiju.

"Viņš gan apkārt stāsta, ka tur nekā neesot. Es nezinu. Neviens pāris nav perfekts. Un tiem, kuriem fasāde ir jo īpaši skaista, iekšā darās tās vistrakākās lietas," secina Evita.

Egons un Evita laulības gredzenus mija Sv. Franciska Romas katoļu baznīcā Rīgā 2003. gada 1. martā.

Nākamgad pāris būtu svinējis porcelāna kāzas jeb 20. kāzu gadadienu, taču, izrādās, jau astoņus gadus abi esot oficiāli šķirti. Šis fakts gan nav šķērslis, lai abi kā saticīgs ģimenes pāris uzņemtu viesus savā lauku mājā Strēlnieki, kas atrodas pusotras stundas brauciena attālumā no Rīgas.

Vairāk lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu