Būū, "Dagamba" - 1. septembrī Andrejsalā norisināsies svinības visai ģimenei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svinot jaunā mācību gada sākumu 1. septembrī, "Wondersala" aicina uz iespaidiem bagātu Zinību dienas pasākumu Andrejsalā, kur ģimenēm ar bērniem būs iespēja baudīt dažādas izklaides, bet vakarā skatītājus priecēs grupa "DAGAMBA", dziedātāja Būū un DJ Lejasmeijers. Ieeja bez maksas.

"Wondersala" nebeidz pārsteigt un dāvina pilsētas iedzīvotājiem un viesiem 1. septembra izklaides un koncertprogrammu visai ģimenei, piedāvājot gan dažādas atrakcijas un izklaides, gan koncertu, kurā uzstāsies pašmāju klasiskās mūzikas huligānu grupa DAGAMBA un jaunā, spilgtā un daudzsološā dziedātāja Būū. Savukārt vakara noskaņu un dejas ritmus nodrošinās DJ Roberts Lejasmeijers. Tie būs svētki visai ģimenei - skolēniem, bijušajiem, esošajiem un mūžīgajiem studentiem un arī pašiem mazākajiem, kuri savas skolas gaitas vēl nav sākuši.

Vasaras noslēgums un skolas sākums jānosvin ar labu mūziku, enerģiskām dejām, gardiem ēdieniem un dzērieniem - to visu būs iespējams baudīt "Wondersalā".

"Wondersala" ir īpaša vieta, kas tika atklāta šī gada jūnijā. Iespaidīgā skatuve atrodas pašā Daugavas krastā, starp kuģiem un neatkārtojamiem saulrietiem pār Andrejsalas industriālo gaisotni. Pasākumu laikā būs pieejams Wondersalas restorāns ar ēdieniem un dzērieniem. Vietas pietiks visiem, jo teritorijā iespējams pulcēt līdz pat 10 tūkstošiem lielu auditoriju, nodrošinot atbilstošu infrastruktūru apmeklētāju ērtībai, labsajūtai un dzīvespriekam.

Tiekamies 1. septembrī "Wondersalā" - Andrejsalā. Ieeja bez maksas no plkst. 17.00. Vairāk informācijas "Wondersalas" "Facebook" un "Instagram" kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu