"Ir jaukas atmiņas..." Rešetins atklāj, kura latviešu aktrise skūpstās vislabāk

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Aktieris un režisors Intars Rešetins, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ar kuru pašmāju aktrisi viņš būtu gatavs ļauties mīlas ainām TV kameru priekšā un kura no aktrisēm skūpstās vislabāk.

Rešetins drosmīgi atklāj, ka pikantā filmā vislabprātāk spēlētu ar sava tēta mīļāko aktrisi - Mirdzu Martinsoni. "Kāpēc ne – viņa ir brīnišķīga aktrise, viņa bija mana tēva jaunības dienu mūza, un manam tēvam vienmēr bijuši ļoti laba gaume – ne velti viņš apprecēja manu māti," pieņemot izaicinājumu raidījuma spēlē  "Saki patiesību vai apēd riebeklību", atbild Rešetins.

Viņam tika uzdots papildu jautājums, proti, vai profesijas dēļ viņa bagāžā ir šāda pieredze - piedalīties pikantā ainā. Rešetins saka, ka ne gluži, taču viņš skūpstījies ar daudzām dažādu paaudžu aktrisēm. "Piemēram, ar Lilitu Ozoliņu esmu skūpstījies." Un kuras paaudzes sievietes skūpstās vislabāk? Rešetins atbild: "Tās, kuras ļaujas."

Viņš arī drosmīgi nosauc Latvijā populāru zvaigzni, ar kuru bijis vispatīkamāk skūpstīties: "Ļoti labi skūpstās Dita Lūriņa. Nu tā kā līdz mandelēm. Es biju pārsteigts! Ir jaukas atmiņas. Dita, cepuri nost!"

Aktiera un režisora Intara Rešetina sieva ir fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina, ar kuru pārim laulībā dzimušas meitas Elīza un Grēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu