Dzīvi pašnāvībā beigusi ASV iemīļota TV personība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/neenapacholketv

27 gadu vecumā dzīvi pašnāvībā beigusi Viskonsinas TV ziņu vadītāja Nīna Pačolka. 

ABC piederošā TV kanāla WAOW ziņu vadītāja Pačolka tika atrasta mirusi savā dzīvesvietā. "Voso policija un Maratonas apgabala medicīniskās ekspertīzes birojs ir apstiprinājuši, ka 27 gadus vecā Nīna Pačolka izdarījusi pašnāvību," teikts policijas paziņojumā.

27. augusta rītā policija veica pārbaudi Nīnas dzīvesvietā, jo sieviete iepriekš runājusi par pašnāvību. "Tā kā neviens neatvēra durvis, policijas darbinieki iegāja mājā un atrada Pačolku mirušu."

Dažas dienas pēc Nīnas nāves viņas māsa Keitlina sarunā ar "Tampa Bay Times" atklāja, ka nekas neliecināja par māsas nodomiem. "Mana māsa bija dzīvespriecīgākais cilvēks, kādu esmu pazinusi. Dažreiz mēs nezinām, kam cilvēks iet cauri, pat ja mums šķiet, ka mēs viņu pazīstam. Manai māsai bija pieejami visi resursi, ko vien varējāt iedomāties. Viņu mīlēja visi. Un viņai tik labi padevās viņas darbs," tā Keitlina. 

Izdevums "Daily Mail" ziņo, ka Pačolka izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņas līgavainis izšķīrās no viņas vien septiņas nedēļas pirms plānotajām kāzām. 

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu