Kā 60 gadus nodzīvot rokenrolā? "The Rolling Stones" no cita skatupunkta

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Rolling Stones" koncerts Amsterdamā 2022. gada jūlijā.
"The Rolling Stones" koncerts Amsterdamā 2022. gada jūlijā. Foto: Ben Houdijk/Shutterstock

Vairāk nekā sešas desmitgades rokenrola – tas ir galvenais, ko pateikt par izcilo britu rokgrupu “The Rolling Stones” un tās četriem dalībniekiem, kas kļuvuši par mūzikas pasaules ikonām. BBC miniseriāla “Mana dzīve The Rolling Stones” (My Life as a Rolling Stone) katra epizode veltīta vienam no grupas mūziķiem. Vasaras vidū pirmizrādi piedzīvojušais miniseriāls tagad skatāms LMT Viedtelevīzijā.

Izsmeļošu un garu interviju formātā seriāls iepazīstina ar katru "The Rolling Stones" mūziķi un atklāj viņu personības vēl neredzētās šķautnēs.

Vokālists Miks Džegers vaļsirdīgi stāsta par saviem sešdesmit gadiem uz skatuves, savu kultūras vizionāra būtību, kas padarījusi viņu par publikas elku.

Kīts Ričards atklāj visu par savām muzikālajām mīlestībām un to, kā ir būt par ikonisku rokzvaigzni. Ģitārists Ronijs Vuds stāsta par dzīvi pašā rokenrola epicentrā.

Savukārt aizsaulē aizgājušajam bundziniekam Čārlijam Votsam veltītajā epizodē par viņu stāsta vairākas dižas mūzikas pasaules personības un viņa bijušie kolēģi.

“Dokumentālā seriāla četras daļas atgādina, kāpēc The Rolling Stones joprojām ir rokmūzikas zelta standarts,” seriālu “Mana dzīve The Rolling Stones” novērtējis mūzikas žurnāls "Rolling Stone".

“"Mana dzīve The Rolling Stones” rosina zināmas simpātijas pret šiem sātaniem, bet galvenokārt pauž atzinību par gadu desmitiem kultivēto roka burvību, kam, atvainojiet par dziesmas piesaukšanu, nav nepieciešama iepazīstināšana,” ar ironiju atsaucoties uz ikoniskajām "The Rolling Stones" dziesmām, seriālu vērtē CNN.

“Jestras un rosīgas kinematogrāfiskas dzīres ar labi izvēlētu veltījumu un novērojumu kolekciju,” rakstīja "The Times".

Līdz ar četriem "The Rolling Stones" mūziķiem seriāla epizodēs redzēsiet tādus slavenus mūzikas pasaules grandus kā Džons Bon Džovi, Tīnu Tērneri, Slešu, Larsu Ulrihu, Šerilu Krovu, Rodu Stjuartu, Tomu Veitsu un daudzas citus mūzikas un mākslas aprindās zināmas personības.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu