Boriss Moisejevs novēlējis visu savu bagātību vienam cilvēkam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Boriss Moisejevs
Boriss Moisejevs Foto: LETA

27. septembrī 68 gadu vecumā mūžībā devās baltkrievu izcelsmes krievu mākslinieks Boriss Moisejevs. Nu Moisejeva producents Jevgeņijs Morozovs vieš skaidrību, kam viņš atstājis savu bagātību.

Sākotnēji izskanēja, ka Borisa Moisejeva dzīvoklis Jūrmalā tiks novēlēts Allas Pugačovas meitai Kristīnai Orbakaitei kā pateicība par savulaik sniegto finansiālo palīdzību. Moisejeva producents Jevgeņijs Morozovs gan precizēja, ka Orbakaite neko nesaņems, tāpat kā Moisejeva brālis Marks Tolkačs, kurš par brāli aizmirsa, kad māksliniekam sākās veselības problēmas.

Spriežot pēc Morozova teiktā, Moisejevs testamentā visus savus īpašumus atstājis savam menedžerim Sergejam Goroham. Testamentā teikts, ka viņš bijis tas, kurš pastāvīgi bijis blakus māksliniekam un viņam palīdzējis.

Moisejeva īpašumu kopējā vērtība mērojama vairāk nekā 798 tūkstošos eiro.

Moisejevs piedzima 1954. gada 4. martā Mogiļevā. Viņa pirmais albums ar nosaukumu "Дитя порока" tika izdots 1996. gadā. 2006. gadā viņš saņēma Krievijas nopelniem bagātā mākslinieka titulu. Viņš bija viens no pirmajiem izpildītājiem, kas Krievijā publiski paziņoja par savu homoseksualitāti.

Ekscentriskais mākslinieka skatuves veidols nereti kļuvis par iemeslu piketiem pirms viņa koncertiem, ko rīko gan reliģiski noskaņotas personas, gan homofobu kustības, apvainojot dziedātāju homoseksuālisma propagandā. Šo piketu dēļ dažās Krievijas pilsētās dziedātājs atcēlis koncertus.

Pēdējos gados mākslinieks smagi slimoja. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu