"Esmu sakārtojis savu veselību!" Reiniks atgriezies dzimtenē (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Reiniks izpārdotā "Zelta mikrofona" laureātu koncertā Jūrmalā
Lauris Reiniks izpārdotā "Zelta mikrofona" laureātu koncertā Jūrmalā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātājs Lauris Reiniks, kurš vasaras izskaņā pameta Latviju, nu atgriezies dzimtenē, liecina viņa ieraksti sociālajos tīklos. 

"Esmu saulainajā Rīgā! Mans mācību brauciens uz Kolumbiju ir noslēdzies. Paldies par jūsu ziņām un komentāriem! Priecājos, ka jūs to izbaudījāt kopā ar mani. Esmu atgriezies darbos, līdz citai reizei!" saviem sekotājiem pavēstīja Reiniks.

Foto: Instagram/ laurisreiniks

Par piedzīvoto viņš plašāk dalījies citā ierakstā. "Ceļojumi un zināšanas/izglītība ir vislabākā naudas investīcija mūsos pašos. To nekad neviens mums neatņems, un tā vērtība nekad nemazināsies. Esmu priecīgs un lepns, ka esmu kļuvis daudz gudrāks spāņu valodā, iepazinis un iemīlējis skaisto Kolumbiju un arī ieskrējis Panamā.

Vēl vienu sapni un apņemšanos es esmu īstenojis, un arī sakārtojis savu veselību.

Esmu atjaunojies. Negaidiet! Dariet, ja varat! Dariet tagad! Tas ir to vērts. Un nepārstrādājieties! Atrodiet laiku sev! Tikai jūs paši zināt, kad ir jāpiebremzē un nedaudz jāatslābst. Par sapņu īstenošanu, par apņemšanos, par garīgo un fizisko veselību! Priekā!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks)

Atgādinām, ka Reiniks vasaras beigās paziņoja, ka uz laiku pamet Latviju, lai dotos mācību braucienā uz Latīņameriku. Vēlāk atklājās, ka iemesls bija ne tikai jaunas valodas apguve, bet vēlme pēc "restartēšanās". "Man vajadzēja noraut stopkrānu, jo veselība sāka streikot. Uz brīdi pateicu nē gan televīzijai, gan mūzikai, gan pasākumu vadīšanai, lai pats atpūstos, rehabilitētos un arī kaut ko šeit iemācītos. Šajā gadījumā tā ir spāņu valoda, kuru prombūtnē apgūstu. Es varēju turpināt strādāt un pelnīt naudu, bet, kā es saku, visu pasaules naudu nenopelnīšu. Galvenā ir garīgā veselība, jo, kad esam atpūtušies un iedvesmojušies, tad varam dot atkal kādam citam," stāstīja Reiniks.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu