Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas pašmāju seriāla "Anna no Zaļkalniem" atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdienas pēcpusdienā, 14.00, kultūras telpā "Oratorio" uz saviesīgu tikšanos pulcējās Rēzija Kalniņa, Tālivaldis Lasmanis, Dainis Gaidelis, Kristīne Krūze-Hermane, Sigita Pļaviņa, Ēriks Vilsons, režisors un producents Uldis Cipsts un citi seriāla tapšanā iesaistītie kino profesionāļi.

Jau ziņots, ka šogad, Vecpiebalgas pusē notika "Tet Studio" jaunā seriāla "Anna no Zaļkalniem" filmēšana, kas ir balstīta kanādiešu rakstnieces Lūsijas Modas Montgomerijas pazīstamajā grāmatā "Anna no Zaļajiem jumtiem". Pie skatītājiem seriāls nonāks šoruden.

"Topošais seriāls vēsta par piecdesmitgadīgo Mariju, kura pēc tam, kad viņu ir pametis līgavainis, ir izvēlējusies nodzīvot dzīvi bez mīlestības, bet dzīvē ienāk audžubērns – pusaugu meitene Anna Kalniņa.

Ar rudmatainās un dzīvu iztēli apveltītās meitenes palīdzību Marijai izdodas izveidot saikni ar pašai sevī dziļi noslēpto bērnu, no kā viņa līdz šim ir baidījusies visvairāk par visu pasaulē.

Vienlaikus audžumeitas Annas spēja visur sagādāt sev nepatikšanas ir pamatā viņas piedzīvojumiem Silāres ciematā," vēsta seriāla anotācija.

Marijas lomu seriālā atveido aktrise Rēzija Kalniņa, bet viņas brāļa Mārtiņa lomā iejūtas Valmieras drāmas teātra aktieris Tālivaldis Lasmanis. Annas loma atvēlēta četrpadsmitgadīgajai baltkrievu aktrisei Marijai Kulikovskajai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu