Noskaties! Aigara Graubas jaunākā filma bērniem "Circenīša Ziemassvētki"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Foto: publicitātes attēls no filmas "Circenīša Ziemassvētki"

Jautrā Ziemassvētku piedzīvojumu filma visai ģimenei "Circenīša Ziemassvētki" uz lielajiem ekrāniem visā Latvijā būs skatāma no 17. novembra, bet no šodienas skatītājiem ir iespēja noskatīties filmas oficiālo treileri.

Aigara Graubas spēlfilma "Circenīša Ziemassvētki" savu pirmizrādi piedzīvos 17. novembrī kinoteātrī visā Latvijā. Režisors ar radošo komandu ir radījuši filmu visai ģimenei, izstāstot Ziemassvētku stāstu, kurā nejauši satikušies svešinieki piedzīvo īstu brīnumu saspringtajā svētku laikā.

Režisors Aigars Grauba, kurš ir arī filmas scenārija autors, jautāts par filmas stāsta motīvu, ir atklāts: "Lai cik paradoksāli tas izklausītos, tieši lielākie ikgadējie ģimenes svētki, Līgo vakars un it sevišķi Ziemassvētki nereti draud izvērsties par "katastrofu", kā to nosauc filmas viena no varonēm - mazā Marta.

Kad pirmssvētku stresa apstākļos jāpaspēj izdarīt visu gan darbā, gan mājās, pat vissaskanīgākajās ģimenēs mēdz iestāties krīze.

Foto: Foto: publicitātes attēls no filmas "Circenīša Ziemassvētki"

Domāju, ka ikviens ko tādu ir pieredzējis, ja ne gluži uz savas ādas, tad draugu, radu vai paziņu lokā gan.

Ziemassvētki ir mīlestības un brīnumu laiks, un, ja vēl mājas pagalmā uzrodas izbēdzis cietumnieks, kurš ir pārģērbies par Ziemassvētku vecīti, mūsu rīcībā ir viss, lai izveidotu aizraujošu kinostāstu visai ģimenei".

Foto: Foto: publicitātes attēls no filmas "Circenīša Ziemassvētki"

Filmas veidošanā piedalījusies pieredzējusi radošā komanda.

Galveno lomu spēlē talantīgais Liepājas teātra aktieris Kaspars Kārkliņš, bet Dambju ģimenes pāra lomās iejutušies Inga Tropa un Jānis Vimba.

Filmā būs dzirdama komponista Riharda Zaļupes mūzika, baudāms operatora Valda Celmiņa un skaņu režisora Aleksandra Vaicahovska talants. Par estētiku un vizualizāciju parūpējušies mākslinieki Maija Jansone un Kārlis Balodis, grima māksliniece Aija Beata Rjabovska un kostīmu māksliniece Sandra Sila.

Par visa skaistā kopā salikšanu atbildīga montāžas režisore Paula Popmane, savukārt par visu atbildīgais "Circenīša Ziemassvētku" producentu duets - Ivo Baumanis un Kristiāns Alhimionoks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu