Cēsu "Fonoklubs" sāk 14. dzimšanas dienas svinību nedēļas nogali

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Piektdien, 28. oktobrī, Cēsu “Fonoklubs” sāk 14. dzimšanas dienas svinības, kuru gaitā koncertus sniegs mūziķis Kriss Noa (Chris Noah), kā arī grupa “Indygo”, savukārt par ballīti nogales garumā rūpēsies septiņi dīdžeji.

Svinības “Fonoklubs” iesāks ar bezmaksas koncertu piektdienas vakarā, uzstājoties grupai “Indygo” un dīdžeju duetam “Franco Does The Beat”, ko veido cēsnieku grupas “Franco Franco” dalībnieki Elizabete Vētra un Mārtiņš Spuris.

Tāpat vakara gaitā par muzikālo noformējumu gādās dīdžejs Kristaps Zīle. Tieši grupas “Indygo” solists Mārtiņš Vaters bija starp pirmajiem māksliniekiem, kurš uzstājās “Fonoklubā” 2007. gadā.

Arī “Franco Franco” mūziķu saistība ar “Fono” nav tālu jāmeklē – klubs ir kalpojis ne tikai kā pirmā apvienības mēģinājumu telpa, bet laikā, kad māksliniekus vēl nevarēja redzēt uz skatuves, tos varēja manīt darbinieku rindās.

“Dzimšanas diena ir laiks, kurā mēs īpaši priecājamies satikt gan mūsu ilggadējos draugus, gan bijušos kolēģus, tāpēc katrs viesis šajā nogalē ir nozīmīga “Fonokluba” sastāvdaļa visu šo gadu garumā,” stāsta programmas direktors Marts Sildniks, kurš atgādina, ka svinībām ir plānots “dress code”, proti, pasākumu viesi ir aicināti tērpties svinīgi.

Savukārt sestdien, 29. oktobrī, norisināsies mūziķa Kriss Noa (Chris Noah) koncerts, kam biļetes aizvien ir pieejamas iepriekšpārdošanā. Pēc uzstāšanās sekos ballīte, kuras gaitā secīgi uzstāsies vairāki “Fono” rezidenti, darbinieki un draugi – Mārtiņš Pavasaris, Kalvis Amantovs, Didzis Kozlovskis un Jānis Sildniks jeb Dj Winamp.

““Fonoklubs” tika dibināts jau 2007. gadā, kas nozīmētu, ka šogad formāli tam aprit 15 gadi, taču esošajās telpās tas tika pārvietots gadu vēlāk, kas arī ir iemesls tam, ka šogad svinam tieši 14. dzimšanas dienu.

Iestādes piecpadsmitgadē mums ir dažādi jauni plāni, par kuriem ceram savus apmeklētājus informēt jau drīzumā,” sola Marts Sildniks. “Fono” ir organizatoru apvienība, kas rīkojuši gan mūzikas un sporta festivālu “Fonofest”, gan mūzikas festivālu “Fono Cēsis”, kā arī daudz ko citu. Tāpat “Fono” ietvaros ir izveidotas vairākas sporta komandas, koncentrējoties uz volejbolu un florbolu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu