Elita Patmalniece gatavo brokastu kišus un atklāj lielākās neveiksmes virtuvē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kad aiz loga gaudo nemīlīgs rudens vējš un pie palodzes klaudzina lietus lāses, silta un garšīgu aromātu piepildīta virtuve ir viena no labākajām vietām, kur patverties. TVNET kulinārijas raidījuma “Garšu duelis” ķēķī viesojas māksliniece Elita Patmalniece, raidījuma vadītājas Annas Birmanes jeb Annas Pannas virsvadībā gatavojot brokastu kišus ar brokoļiem un sēnēm. Abas dueļa dalībnieces aprunājas par interesantām tēmām, un Elita piekrīt zibenīgi uzskicēt Annas portretu.

Elita un Anna gatavošanai izmanto saldētu kārtaino mīklu, olas, saldo krējumu, sieru, kā arī “Bonduelle Vapeur” saldētos brokoļus un "Bonduelle" marinētos šampinjonus. Atlaidinātās mīklas kvadrātiņi tiek salikti mafinu formiņās, katrā ieliekot šampinjonus, brokoļus un visu pārlejot ar olu, rīvēta siera un saldā krējuma masu.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi sātīgā brokastu kiša recepti, bet, lai uzzinātu, kāpēc Elitai gatavot patīk labāk nekā ēst, vai viņai garšo brokoļi, kādas ir Elitas lielākās neveiksmes virtuvē un kā zibens ātrumā tapa Annas portrets, noskaties video!

Foto: Elita Patmalniece gatavo brokastu kišus ar brokoļiem un sēnēn.

Raksts tapis sadarbībā ar "Bonduelle".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu