Noskaidrots šova "Lauku sēta" uzvarētājs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 4. novembrī, kanālā TV6 noslēdzies šovs “Lauku sēta”, kur finālā vairākās kārtās sacentās kuldīdzniece Edīte Jansone, cīnītāja Monta Priedola, kolorītais Andris Rudzītis, ventspilnieks Edgars Žeibe un izdarīgais Modris Sermoliņš.

Spraigā un sīvā konkurencē tika noskaidrots uzvarētājs – Modris no Kuldīgas, kurš ieguva galveno balvu – naudas balvu 9800 eiro.

Kuldīdznieks Modris jau no šova pirmajās dienas sevi pierādīja kā vienu no spēles līderiem, un daudzi, saimniecību pametot, atzina – tieši Modri redz finālā un novēl viņam uzsvaru šovā.

Jau pirmajā uzdevumā izkrita Andris, kurš visu vainu novēla uz to, ka nemāk pīt bizes. Otrajā uzdevumā, kurā no koka ripiņām bija jāizveido trīs vārdi, kas raksturo darbarīkus, vislēnāk gāja Edgaram, tāpēc arī viņš izstājās no fināla cīņas. Fināla cīņu ieradās vērot visi šīs sezonas izbalsotie dalībnieki un pirms lielās cīņas šovu bija jāpamet Montai, kurai neveicās ar ugunskura iekuršanu, un tas nozīmēja, ka noslēdzošajā cīņā tikās Modris un Edīte.

Palika vien pēdējā cīņa pirms naudas balvas iegūšanas. Modris ar Edīti gandrīz vienlaicīgi nonāca pie tradicionālā “Lauku sētas” fināla uzdevuma – īstās atslēgas atrašanas, kas patiesībā ir liela laimes spēle, jo īsto atslēgu var atrast ikviens no finālistiem. Taču laime šoreiz bija Modra pusē un viņš kļuva par “Lauku sētas” uzvarētāju. Uzreiz pēc uzvaras pie dalībniekiem pienāca saimniece Marta, kura paziņoja, ka fināla cīņu laikā saimniecībā piedzimis teliņš, kurš, atkarībā no dzimuma, tiks godāts Modra vai Modras vārdā.

Šī sezona “Lauku sētā” Latgales saimniecībā “Mārtiņi” ir bijusi spraiga un notikumiem bagāta - dalībnieki neiztika bez kašķiem un jaunām draudzībām, koalīcijām, shēmām un intrigām, kā arī savstarpējām nesaskaņām, taču neskatoties uz to – visi dalībnieki strādāja čakli. Šova saimniece Marta Trūpa ar lielu gandarījumu un prieku ir novērtējusi dalībnieku paveikto, viņiem ir izdevies piepildīt vairākus sen plānotus darbus, kuriem līdz šim nav sanācis pieķerties. Ir nojaukts vecais šķūnis, sakopta kūts, izbetonēta garāžas grīda, iztīrīts no krūmiem grāvis, kā arī izravēts aizaugušais dārzs, sagādāta ziemai malka, pagatavoti ievārījumi un aizvadīta arī siena talka, kā arī paveikti daudzi citi mazāki darbiņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu